Кращі квіти для росіянок – на могилах. Ані Лорак обурила мережу заявою про важкі часи

Співачка проілюстрував допис знімком, на якому повторила образ з останнього кліпу, який захейтили українці
фото з відкритих джерел

Співачка виклала в Інстаграм привітання зі святом: українці відповіли

Українська співачка Ані Лорак, яка з початком вторгнення продовжує жити та працювати в Москві, виклала на своїй сторінці в соцмережі до 8 березня дивний допис про сестринство та об’єднання.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от АНИ ЛОРАК (@anilorak)

«Мої дорогі, улюблені жінки, дівчатка, матусі, бабусі. Зі святом Міжнародного жіночого дня! Сьогодні ми відзначаємо нашу силу, нашу стійкість та нашу єдність під час протистояння труднощам. Коли ми збираємось разом, щоб відзначити цей особливий день, я хочу нагадати вам про силу сестринства. Ми сильніші, коли підтримуємо один одного у скрутні часи, і коли стоїмо разом у солідарності. У нас усіх є свої унікальні шляхи, але ми об'єднані спільною метою створення найкращого світу для себе та майбутніх поколінь», – йдеться в повідомленні-привітанні.

В коментарях співачці пишуть: «Об'єднання, сестринство, протистояння труднощам. Чи можна поцікавитися, до кого це звернення? Просто цікаво. Ви ж перебуваєте в Росії. Я так розумію це звернення до росіян», «Сьогодні Росія запустила ракети в Україну, де ти народилася і знову вбила людей. Я не можу зрозуміти, як ти там можеш знаходитися?», «Яке щастя що у нас 8 Березня, а не 8 Марта!», «Кращого світу?! З ракетами над головою?! Чому про це мовчиш?», «Кращі квіти для російських жінок – це ті, що ростуть на могилах їхніх чоловіків, батьків, синів, братів. Бажаю кожній росіянці мати білу ладу, шубу та пачку пельменів», «У нас нескінченний день 24 лютого. Наступне свято – День Перемоги», «Запрошуємо українку Кароліну відвідати рідну землю в Чернівці».

Раніше «Главком» писав, що Ані Лорак випустила кліп, в якому розмовляє та співає російською. Собі в партнери виконавиця запросила російського актора Марка Богатирьова, відомого за серіалом «Кухня». «Раніше була дуже жіночною, доглянутою, красивою та кліпи були неповторні. А зараз, вибачте, як накачана з кожних сторін силіконом матрьошка з піснями тільки про страждання», – відреагували на пісню фанати.

Читайте також: Сюрприз для Клінтон та брошка з минулого. Чотири яскравих образи Зеленської в ОАЕ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: