Скандально відомий російський блогер Ілля Варламов отримав громадянство Туркменістану

Варламов назвав Токаєва найкращим президентом світу
Фото: соцмережі блогера

Передплатники Варламова відреагували неоднозначно

Відомий російський блогер Ілля Варламов, якому на 5 років заборонений в'їзд на територію України, через те, що відвідував окупований Донбас і публікував у мережі репортажі з окупованого Криму, заявив, що отримав громадянство Туркменістану.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Илья Варламов (@varlamov)

«Тепер це не секрет. Кілька років тому я вплутався в досить незвичайну історію. Сьогодні в посольстві в Стамбулі я прийняв громадянство Туркменістану і нарешті отримав паспорт. Дивіться та заздріть, я громадянин. Попереду складний переїзд та багато цікавого контенту», – написав блогер.

Передплатники Варламова відреагували неоднозначно на новину: «Чекаємо на цікаве відео. Потім паспорт КНДР візьміть», «А паспорт Киргизстану вже є?», «До чого Росія людей довела. Співчуваю».

Раніше блогер назвав Токаєва найкращим президентом світу. А в 2021 році Варламов, який називає себе опозиційним до Кремля, зняв пропагандистський фільм «Україна: хитрість Кучми, корупція Порошенка, реформи Зеленського». Відео присвячене сучасній історії України з 1900-х років, проте з перекрученими фактами. Крім того, Варламов замовчує факт війни Росії та України, не пояснюючи справжню причину зіпсованих відносин між країнами та громадянами обох країн. Також Варламов опублікував мапу України без Криму, назвавши окупацію Росією українського півострова його «приєднанням». На його канал в ютуб  підписані понад 4 млн передплатників.

Читайте також: Українці закликали не давати фільму з Томом Крузом «Оскар» через зв'язок з російським олігархом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: