Телеведучий Горбунов поділився потужним відео від наших захисників

День ракетних військ і артилерії – державне свято України
фото з відкритих джерел

Ролик з’явився з нагоди свята – дня ракетних військ та артилерії

Телеведучий Юрій Горбунов на своїй сторінці в Інстаграм опублікував потужне відео про роботу наших артилеристів. Ролик з’явився з нагоди свята – дня ракетних військ та артилерії.

«З святом вас, ракетчики і артилерія! Ви сила, слава і міць ЗСУ! Ви очищаєте нашу землю від російського окупанта! Слава вам, наші Захисники! Слава Україні!», – написав Горбунов.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Продюсер.Телеведучий (@gorbunovyuriy)

День ракетних військ і артилерії – державне свято України, що відзначається щорічно 3 листопада на честь українських ракетних військ та артилерії.

Раніше «Главком» писав, шо Горбунов на своїй сторінці в Інстаграм розмістив світлину зі своєю колегою по «1+1» Людмилою Барбір на підземній парковці телестудії. Там, за словами Горбунова, вони ховаються під час чергової повітряної тривоги.

Юрій Горбунов повідомив, що російські окупанти вкотре зірвали телевізійникам ефір. «Знову ранок з повітряною тривогою! Знову «Сніданок» починаємо з укриття! Але не втрачаємо оптимізму! Працюємо, заряджаємо позитивом і віримо у ЗСУ!», – написав Горбунов у соцмережі. На фото, яке опублікував телеведучий, він разом із Людмилою Барбір при параді, адже готові до зйомок будь-якої миті.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: