Рашист Харатьян тягне на війну єдиного сина: Піде служити

Харатьян про сина: У воєнний час він призовний
фото з відкритих джерел

Дмитро Харатьян заявив, що готовий до того, що його єдиний син вирушить воювати

Російський актор Дмитро Харатьян, який багато знімався в Україні, однак нині підтримує кремлівську агресію, в інтерв'ю на ютуб-каналі «Емпатія Манучі» заявив, що готовий до того, що його єдиний син вирушить воювати.

«Моєму синові 24 роки, він не служив через проблеми із зором. Але у воєнний час він призовний. Якщо отримає повістку – піде служити. І річ навіть не в тому, що я такий правильний. А в ньому самому. Я його добре знаю, ми говоримо про ці теми. І він піде, звичайно, якщо буде потреба. Він вважає, що, якщо потрібно буде виконати борг, піде і виконає. Відмазувати не буду», – каже ура-патріот Харатьян.

Виявляється, у артиста-рашиста є донька, яка явно не підтримує політичних захоплень батька, бо живе в «прокаченому середовищі»: «Вона була одружена зі шведом іранського походження. Отримала громадянство, мешкає у Стокгольмі. Політику я з нею не обговорював, щоб уникнути конфліктів. Я точно знаю, що дочка не активна, вона не має особливої ​​громадянської позиції. Але вона перебуває у дуже прокаченому середовищі».

«Дочка працює у центрі для емігрантів, допомагає іноземним громадянам адаптуватися до життя у Європі. Думаю, українців там багато. А в неї прізвище Харатьян: думаю, через мене і мою позицію їй складно в цьому середовищі. Там певне ставлення до росіян і до Росії - вона вже стикалася з русофобією. Але жити там – це її вибір, я з цього приводу не хвилююся. Вона давно там мешкає, це вже друга батьківщина. Вона знайшла себе там, стала потрібною та затребуваною. І навряд чи вона повернеться», – додав актор.

Раніше «Главком» писав, що Харатьян «лікує» піснями поранених окупантів у Макіївці.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: