Колишній ведучий «Розсміши коміка» отримав громадянство Вірменії та розлютив росіян

Галустян був одним із перших ведучих українського проекту
фото з відкритих джерел

Михайло Галустян публічно підтримує кремлівську агресію

Російський гуморист Михайло Галустян, який свого часу працював в Україні телеведучим кварталівського проекту «Розсміши коміка», отримав громадянство Вірменії. Комік відомий своїми висловлюваннями на підтримку війни в Україні.

В 2014 році, коли РФ окупувала Крим, Михайло Галустян писав, що події в Україні, починаючи з Майдану, зрежисовані, а в Києві «йде громадянська війна». Через деякий час він очолив спонсорований Кремлем рух «Юнармія». У лютому 2023 року влада Канади ввела проти артиста санкції за підтримку російської агресії. Ймовірно, гуморист отримав ще один паспорт, щоб обходити західні санкції.

Коли стало відомо, що Галустят отримав вірненське громадянство, артист сповна відчув на собі «братню любов» російського народу. «Розслабтеся. Я люблю Росію і нікуди звідси не звалюю, як деякі. У мене тут багато друзів, роботи, контрактів, шанувальників. Росія – моя  батьківщина, і точка», – змушений був виправдовуватися ура-патріот, політичні вподобання якого поставили під сумнів шанувальники .

Галустян додав, що пишається своїм вірменським походженням, однак Вірменію вважає всього лише «історичною та етнічною батьківщиною». Галустян сподівається, що «Єреван завжди буде у добросусідських та дружніх відносинах з Росією».

Читайте також: Меладзе з буквою Z на рукаві «засвітився» в компанії дружини заступника Шойгу у Куршевелі (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: