Голівудську зірку Алека Болдвіна, який застрелив українку-оператора, виправдають

Актор в перші хвилини після трагедії
фото з відкритих джерел

Сторони досягли мирової угоди у справі

Голлівудський актор Алек Болдвін та продюсери вестерну «Ржавчина» досягли мирової угоди у справі про спадщину кінооператора Галини Гатчінс, яку було застрелено на знімальному майданчику минулого року. Про це повідомляє CNN із посиланням на адвоката актора.

Зазначається, що зйомки «Ржавчини» продовжаться, а Метью Гатчінс, вдівець Галини Гатчінс, буде виконавчим продюсером фільму. «Я не зацікавлений у взаємних звинуваченнях чи присвоєнні провини (творцям фільму чи містеру Болдвіну). Всі ми вважаємо, що смерть Галини була жахливою нещасною нагодою», – наводить CNN його слова.

Нагадаємо, 21 жовтня 2021 року на зйомках фільму «Іржа» Алек Болдвін випадково застрелив оператора-постановника Галину Гатчінс і поранив режисера Джоела Соуза. Згодом з'ясувалося, що рушницю актора зарядили бойовими патронами.

Адвокат повідомив, що згідно з мировою угодою справу проти Алека Болдвіна та Rust Movie Productions, LLC буде закрито.

Очікується, що режисер Джоель Соуза, поранений під час трагічного пострілу, також повернеться до роботи над фільмом.

«Ті з нас, кому вдалося провести час із Галиною, знали її як надзвичайно талановиту, добру, креативну та джерело неймовірної позитивної енергії, – каже режисер. – Мені хотілося б, щоб світ дізнався про неї за інших обставин, як це, напевно, сталося б завдяки її дивовижній роботі. У моїх власних спробах вилікуватися будь-яке рішення повернутися, щоб завершити зйомку фільму, могло б мати сенс для мене, тільки якщо це було зроблено за участю Метта та родини Хатчінс. Хоч і гірко, але мені приємно, що разом ми завершимо те, що ми з Галиною почали. Усі мої зусилля у цьому фільмі будуть спрямовані на те, щоб вшанувати спадщину Галини та зробити так, щоб вона пишалася. Для мене честь довести це до кінця від її імені».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: