Коли співачка Соловій віддасть $27 тис. боргу Вакарчуку? З’явилися подробиці

Співпраця Христини Соловій та Святослава Вакарчука почалася ще 2013 року, з проєкту «Голос країни»
Фото: instagram.com/soloviyka

Артистка обіцяє лідеру гурту «Океан Ельзи» все повернути до копієчки

В електронній декларації за 2024 рік (квітень-травень) екснардеп і лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук вказав, що перед ним у боргу молода співачка Христина Соловій. Артистка позичила у музиканта $27 тис., повідомляє «Главком» з посиланням на дані реєстру декларацій.

Коли співачка Соловій віддасть $27 тис. боргу Вакарчуку? З’явилися подробиці фото 1
дані з реєстру декларацій

Днями Соловій у свіжому інтерв’ю детальніше зупинилася на тому, звідки взялася позика. За її словами, ця сума накопичилася на момент розірвання контракту зі Святославом Вакарчуком, який виступав її продюсером.

«Це мій борг. Не секрет, що тривалий час я була під його (Вакарчуком – «Главком») продюсуванням. Умовно кажучи, кошти, які використовувалися на кліпи та записи пісень, і на момент розірвання контракту ця сума ($27 тис. – «Главком») залишилася. Я її обов’язково маю повернути», – запевнила Христина Соловій.

Вона зізналася, що наразі у неї немає такої суми коштів, але сподівається вчасно повернути гроші Вакарчуку.

Крім того, ексучасниця проєкту «Голос країни» зазначила, що «очікувала більшого від Вакарчука», зокрема, щоб «він включався у творчий процес та комунікував» з нею. Окремо Соловій висловила вдячність лідеру «Океану Ельзи» за допомогу у створенні сольної кар’єри.

Нагадаємо, що у жовтні 2023 року співачка Христина Соловій повідомила через соцмережі про завершення співпраці зі Святославом Вакарчуком. Вона подякувала музиканту за підтримку, цінні поради та допомогу з випуском альбому лемківських пісень.

Співпраця Христини Соловій та Святослава Вакарчука почалася ще 2013 року. Тоді 20-річна Соловій взяла участь у проєкті «Голос країни», де пішла до команди Вакарчука. Після цього музикант став її продюсером.

Читайте також: Лейтенант Вакарчук звільнився з ЗСУ? Пресслужба артиста пояснила ситуацію (оновлено)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: