Екссоліст Quest Pistols полетів на Балі та виступив перед росіянами (відео)

Савлєпов доволі часто виїжджає за кордон і мешкає у Польщі зі своєю дівчиною
фото з відкритих джерел

Брат виконавця вже понад рік перебуває у полоні у росіян

Колишній соліст попгурту Quest Pistols Антон Савлєпов днями виступив на острові Балі. Співак потрапив у гучний скандал, оскільки виконував свої треки російською для мешканців країни-агресорки. Відео виступу українця на приватній вечірці на Балі, на якій були присутні і росіяни, знайшов блогер Богдан Беспалов.

На вечірці виступив екссоліст Quest Pistols Антон Савлєпов, а ось чи були там решта учасників групи – на цей момент невідомо. Як виявилось, виконавця на свій День народження запросив Рафаель Ромен, якому виповнилось 33 роки. Чоловік робить неоднозначні заяви у своїх соціальних мережах щодо війни в Україні. До прикладу, раніше іменник співав трек «Я русский». Попри це він викладав і відео під пісню гурту Kalush Orchestra – Stefania, де чоловік нібито показує, як з друзями готується до перемоги України.

Окрім цього, на його святі були й інші гості, які мають зв'язок з Росією. Зокрема, Роксана Геллер, яка тривалий час живе на Балі, проте часом їздить у Москву та публікує звідти фото. Також серед гостей був стоматолог, який у 2018 році фотографувався на Червоній площі в Москві. Втім, у нього також є фото з Одеси. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Rafael Romen (@rafael.romen)

До слова, лідер гурту Quest Pistols Антон Савлєпов доволі часто виїжджає за кордон і мешкає у Польщі зі своєю дівчиною. 

Крім того, 33-річний брат Савлєпова вже понад рік перебуває у полоні у росіян. Він потрапив до окупантів у Харківській області. Савлєпов розповідав, що з Сергієм Строєвим він уже рік не має зв'язку і не має поняття, де той перебуває. Брат потрапив у полон як цивільний полонений.

Зауважимо, 2021 року співак уклав шлюб із громадянкою Росії, актрисою Іриною Горбачовою. Пізніше він відхрестився від дружини, коли та почала публікувати фото та відео з країни-агресорки.

Нагадаємо, ведучий Володимир Остапчук також потрапив у скандал через виступ для росіян. Виявляється, шоумен виїхав за кордон, щоб провести там день народження для українки Юлії Буряк, на якому були росіяни. Свято відбулося на острові Міконос у Греції.

«Свято проводив українсько-російською, тому що були гості з Грузії. Якби я знав перед подією, що там буде хтось із росіян, я б не взяв цю роботу», – коментував тоді Остапчук.

Також на святі виступали Вєрка Сердючка та гурт Quest Pistols.

Також днями виявилось, що телеведучий Юрій Горбунов у березні 2022 року двічі перетинав кордон України та Молдови. Це зафіксували молдовські прикордонники. 1 березня 2022 року 52-річний Горбунов разом з двома дітьми – шестирічним Іваном та дворічним Данилом – вперше залишив Україну. Пізніше 26 березня шоумен виїжджав з України вже сам – їздив на елітний іспанський курорт. Він раніше говорив про те, що не зміг би виїхати за кордон, коли в країні війна. Такими словами ведучий коментував позицію Влада Ями, який не повертається в Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: