Хореограф Дікусар розповів, коли планує піти в запій

Від початку повномасштабного вторгнення Росії до України Дікусар вступив до лав Збройних сил України, аби захищати країну від окупантів
фото з відкритих джерел

Знаменитий хореограф зазначив, що нині йому важко відповісти, чи повернеться до танців

Хореограф та військовослужбовець Дмитро Дікусар поділився планами на майбутнє. Після перемоги України він імовірно піде у запій, а потім буде мандрувати. Про це боєць розповів у інтервʼю інформаційному агентству «Уніан».

Дікусар хоче відсвяткувати перемогу з близькими та наголосив, що вшановуватиме та завжди памʼятатиме полеглих воїнів. «Я мрію зібрати всіх людей, яких я люблю, закатити вечірку, де ми будемо пити, гуляти, радіти життю і згадувати кожного поіменно, хто загинув, не дочекавшись нашої перемоги. Я вважаю, що ми маємо їх пам'ятати до кінця життя. Вони віддали найдорожче, що у них було. Мабуть, я піду в запій, а потім буду мандрувати», – зауважив військовий.

Також знаменитий хореограф зазначив, що нині йому важко відповісти, чи повернеться до танців. «Я танцюю, коли душа танцює. А зараз моя душа засмучена. Навіть коли війна закінчиться, я не думаю, що ми швидко її забудемо», – наголосив Дікусар.

Зауважимо, до 24 лютого 2022 року Дмитро Дікусар був відомим на весь світ хореографом та мав блискучу кар'єру. Проте після вторгнення російських окупантів в Україну він повернувся з Грузії до рідної країни, взяв до рук зброю і мужньо пішов боронити державу на фронті. 

Нагадаємо, Дікусар зізнався, що йому як публічній особі нині дуже важко в армії, тому він нечасто з'являється у соціальних мережах

Раніше повідомлялося, що хореограф Дмитро Дікусар потрапив до лікарні.

Читайте також: «Повернусь тільки після перемоги». Дікусар у свій день народження звернувся до українців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: