«Повернусь тільки після перемоги». Дікусар у свій день народження звернувся до українців

У соцмережах Дмитро зрідка виходить на зв'язок із користувачами мережі та розповідає про своє життя на фронті, а також ділиться відповідними кадрами
фото: dikusar_dmitriy / instagram

Хореограф захищає Батьківщину з самого початку повномасштабного вторгнення росіян

Український танцюрист та хореограф Дмитро Дікусар, який з початку повномасштабного вторгнення вступив до ЗСУ, звернувся до українців у свій день народження. Він поділився думками в Instagram.

Сьогодні, 24 жовтня, Дмитру виповнилося 38 років. Він захищає Батьківщину з самого початку повномасштабного вторгнення росіян. Боєць закликав співгромадян, які перебувають у тилу, не опускати очі, коли побачать військовослужбовця, а навпаки привітатися або посміхнутися, тим самим проявити повагу.

«Я бачив два різні світи. Вони ніби поряд, але між ними «прірва». Коли ви бачите військових, не опускайте очі! Привітайтесь, або посміхніться. Нікому, не треба, щоб ви емоціонували, достатньо просто поваги і продовження підтримки людей, що вас захищають! Тільки адресно і з розумом. Я давно усвідомив, що без помочі звичайних цивільних, ми би давно програли. Просто не втомлюйтесь і бережіть себе. Без вас нам кінець», – написав захисник.

Також Дікусар звернувся до тих, хто цікавився, коли він повернеться з війни. «Що стосується мене особисто, я щасливий, тому що оточений прекрасними людьми, маю вашу любов і вашу довіру. Відчуваю це постійно. Ні, я ще не «награвся» у війну. Повернуся тільки після перемоги», – повідомив Дікусар.

Колеги та шанувальники подякували чоловікові за мужність, а також привітали його з днем народження. Ірина Білик, колишня дружина танцюриста, також залишила коментар під його постом. «З днем народження, кращий з найкращих!» – написала співачка.

Крім того, написали вітальні коментарі Ольга Сумська, Марічка Падалко, Юрій Горбунов, Соломія Вітвіцька, Ілона Гвоздьова, Євген Кот, Вікторія Булітко та інші відомі українці.

Кандидат в майстри спорту з бальних танців, фіналіст міжнародних змагань і чемпіонату України, а зараз воїн ЗСУ Дмитро Дікусар народився в Одесі. Він отримав популярність у 2007 році після участі в другому сезоні «Танців з зірками» на телеканалі «1+1». Тоді він танцював у парі зі співачкою Іриною Білик. Згодом пара зіграла весілля, однак у 2010 році розпалася. У 2012 році танцюрист та хореограф почав стосунки з колегою Оленою Шоптенко. У 2013 році пара одружилася, але через три роки розлучилася. 

Нагадаємо, Дмитро Дікусар став солдатом ЗСУ у перші дні повномасштабної російсько-української війни. У ніч на 14 березня минулого року танцюрист ледь не загинув. На місце дислокації його батальйону був завданий авіаудар.

У соцмережах захисник зрідка виходить на зв'язок із користувачами мережі та розповідає про своє життя на фронті, а також ділиться відповідними кадрами. Раніше ведучий Слава Дьомін зазначав, що командування не дозволяє хореографу давати інтерв’ю, тож більшість подробиць його служби залишаються невідомими.

Раніше повідомлялося, що хореограф Дмитро Дікусар потрапив до лікарні.

Читайте також: «Він прекрасна людина»: Шоптенко розповіла, чи спілкується з ексчоловіком Дікусаром, який на фронті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: