Дікусар розповів, чому зник із соцмереж: «Мені, як публічній особі, дуже важко у армії»

Після вторгнення російських окупантів в Україну Дікусар повернувся з Грузії до рідної країни, взяв до рук зброю і мужньо пішов боронити державу на фронті
фото з відкритих джерел

Захисник зазначив, що чимало людей його побоюються

Хореограф та військовослужбовець Дмитро Дікусар зізнався, що йому як публічній особі нині дуже важко в армії, тому він нечасто з'являється у соціальних мережах. Про це він розповів у інтервʼю інформаційному агентству «Уніан».

У соцмережах захисник зрідка виходить на зв'язок із підписниками, щоб розповісти про своє життя на фронті, а також поділитися відповідними кадрами. Дікусар наголосив, що через війну умови існування змінилися, тож це торкнулося і його діяльності у соцмережах. За його словами, йому надходили прохання від командування, щоб він не робив різких заяв без згоди.

«У моїй ситуації зараз вести соціальні мережі недоречно через те, що мені, як публічній особі, дуже важко у армії. Люди побоюються, що я буду вести TikTok чи постити речі, які не потрібно. Тому, аби у людей була довіра до мене і ніхто не боявся зі мною працювати, особливо ті, хто бачить мене перший раз, я вибрав для себе таку тактику», – поділився боєць. Дікусар додав, що після перемоги зможе вільно говорити про безліч речей.

Зауважимо, до 24 лютого 2022 року Дмитро Дікусар був відомим на весь світ хореографом та мав блискучу кар'єру. Проте після вторгнення російських окупантів в Україну він повернувся з Грузії до рідної країни, взяв до рук зброю і мужньо пішов боронити державу на фронті. 

Раніше повідомлялося, що хореограф Дмитро Дікусар потрапив до лікарні.

Читайте також: «Повернусь тільки після перемоги». Дікусар у свій день народження звернувся до українців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: