76-річна Клара Новікова осоромилася перед молодим коханцем: в магазині запитали пенсійне

Новікова скаржиться, що не може приїхати на могили до батьків до Києва
фото з відкритих джерел

Колишня киянка з 2017 року фігурує в базі Миротворця

Російська гумористка Клара Новікова, яка народилася і виросла в Києві, поділилася подробицями свого особистого життя. 76-річна артистка зізналася, що закрутила роман із чоловіком, який значно молодший за неї.

«У мене багато було гідних чоловіків, якщо чесно. А чому ні? У мене й зараз є. Молодий! Я його виховую. Ну а що? Чоловік – це не той, якого народила, а якого виховала. Ось я й виховую… Уявляєте, який жах: я стою з ним у супермаркеті біля каси, ми розраховуємося. Боже мій, що за касир! Бачить, що я з хлопцем, що ми кокетуємо. Навіщо ж при ньому запитувати про пенсійне посвідчення?» – каже Новікова.

Артистка була двічі одружена. З першим чоловіком розлучилася після десяти років шлюбу. Причиною розлучення стали зради чоловіка та рукоприкладство з його боку. Другий чоловік зірки помер у 2009 році після операції на серці. Гумористка має доньку Марію.

Раніше «Главком» писав, що колишня киянка Клара Новікова скаржиться, що не може приїхати на могили до батьків до Києва: «Я зі своїми подругами не говорю про українську політику, бо починаємо сваритися. Що мусить статися, щоб я змогла приїхати? Я боюся не побачити мого Києва. Боюся, що теперішній Київ мене не впізнає чи не визнає. Мені й не з ким там спілкуватися, крім двох подруг». В квітні 2017 року прізвище Новікової було весено до бази Миротворцю. Їй інкримінують багаторазове незаконне перетинання державного кордону України – а саме відвідування анексованого Росією українського Криму.

Читайте також: Золота малина-2023. Серед найгірших акторів Пенелопа Крус та Том Генкс

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: