«Кольчуга» з вінтажних ложок: Кейт Бланшетт здивувала незвичним вбранням

Кейт Бланшетт на прем'єрі фільму "Бордерлендс
фото з відкритих джерел

Акторка позувала на килимовій доріжці на прем'єрі свого фільму «Бордерлендз» у Лос-Анджелесі в топі, на виготовлення якого пішло 102 вінтажні срібні ложки

Австралійська акторка Кейт Бланшетт вийшла на публіку у незвичайному вбранні, створеному для неї фіналісткою конкурсу для молодих дизайнерів LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy – «Главком») Prize 2024 Еллен Ходаковою.

Акторка позувала на килимовій доріжці на прем'єрі свого фільму «Бордерлендз» у Лос-Анджелесі в топі стокгольмського бренду Hodakova, на виготовлення якого пішло 102 вінтажні срібні ложки, повідомляє Us Weekly.

Топ-кольчугу зірка доповнила класичними чорними прямими штанами і такого ж кольору човниками на шпильці від Paul Andrew. Щоб не відволікати увагу від вбрання, Кейт обійшлася без аксесуарів, а з прикрас на ній була тільки каблучка від Louis Vuitton.

Кейт Бланшетт у кольчузі з ложок
Кейт Бланшетт у кольчузі з ложок
фото: Valerie Macon, AFP

Мама чотирьох дітей, яка одружена з австралійським продюсером і режисером Ендрю Аптоном, того ж вечора знялася у відео в Instagram, опублікованому її стилістом Елізабет Стюарт.

«Еллен Ходакова Ларссон присвятила себе створенню повністю екологічного модного будинку і зміні розмови про те, що таке екологічна мода сьогодні. Еллен використовує сімейні реліквії, як-от ці вінтажні ложки, отримані у шведському селі, щоб створювати несподівані пропорції та нові асоціації. Бабуся б пишалася!», – написала у себе в соцмережі зіркова стилістка Елізабет Стюарт, розмістивши відео з актрисою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Elizabeth Stewart 🐯🎈🈹🍸 (@elizabethstewart1)

На заході, який відбувся у китайському театрі TLC, компанію Кейт склали колеги по фільму – Джеймі Лі Кертіс, Джек Блек, Кевін Гарт і Джина Гершон.

Трейлер картини «Бордерледнз»:

«Бордерледнз» – науково-фантастичний бойовик режисера Елая Рота. Сюжет фільму заснований на однойменній серії відеоігор. Він розповідає про групу друзів на чолі зі злочинницею із загадковим минулим Ліліт (Бланшетт), які вирушають на планету Пандора у пошуках зниклої дочки Атласа (Едгар Рамірес). Щоб допомогти їй у її місії вони вирушають у бій з інопланетним видом і безліччю небезпечних бандитів, щоб розкрити один із найбільш вибухонебезпечних секретів Пандори.

Нагадаэмо, 53-річна королева Йорданії Ранія завітала в місто Акабу на зустріч з молодими підприємцями в джинсовій сукні від бренду Isabel Marant. Відповідні фото з’явилися на офіційній сторінці королеви в Instagram.

Читайте також: Легендарний голлівудський фотограф зробив перші офіційні фото «Міс Всесвіт Україна-2024»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: