Легендарний голлівудський фотограф зробив перші офіційні фото «Міс Всесвіт Україна-2024»

Аліна Пономаренко на фото легендарного фотографа Фаділя Беріши
фото:Miss Ukraine Universe, Instagram

Серію фото для «Міс Всесвіт Україна-2024» зробив легендарний голлівудський фотограф Фаділь Беріша

В мережі оприлюднили перші офіційні фото Аліни Пономаренко у статусі «Міс Всесвіт Україна-2024». Про це повідомляється на сторінці конкурсу  Miss Ukraine Universe в Instagram.

Серію фото для «Міс Всесвіт Україна-2024» зробив легендарний голлівудський фотограф Фаділь Беріша.

Аліна Пономаренко
Аліна Пономаренко
фото: instagram.com/missukraine_universe

На опублікованих у мережі кадрах 20-річна одеситка постала у ніжно-блакитній сукні, яка підкреслила фігуру. Низ вбрання був декорований пишною спідницею, а зона декольте прикрашена масивними стразами та камінцями.

Аліна Пономаренко
Аліна Пономаренко
фото: instagram.com/missukraine_universe

Вишуканий аутфіт підкреслила стрічка «Міс Всесвіт Україна» та корона, яку переможниця тримала у руках. Також на одному із кадрів вона постала зі стягом України на плечах.

Аліна Пономаренко
Аліна Пономаренко
фото: instagram.com/missukraine_universe

«Перші офіційні фото Аліни Пономаренко у ролі «Міс Всесвіт Україна-2024» від легендарного фотографа Фаділя Беріши. Щиро вдячні Фаділю за підтримку України!»,  – зазначили автори публікації.

Чим відомий Фаділь Беріша

51-річний американський модний фотограф має албанське походження, нині мешкає в Нью-Йорку. Раніше він був офіційним фотографом конкурсів «Міс Всесвіт», «Міс США» та компанії Rolex.

Фаділь знімав таких всесвітньо відомих людей, як Дональд Трамп, Джоан Коллінз, Роджер Федерер, Вікторія та Девід Бекхеми і багато інших.

У коментарях підписники засипали Аліну Пономаренко  компліментами. 

«Неймовірна, справжня, красива одеситка», «Яка вона неймовірна», «Файна українська дівчина, але сукня щось мені не дуже зайшла», «Королева наших сердець», «Яка вона красива»,– пишуть фоловери у Instagram. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от МІС ВСЕСВІТ - УКРАЇНА (@missukraine_universe)

Нагадаємо, щорічний конкурс краси стане 73-м і відбудеться цього року у Мексиці, вперше з 2007 року.

Торішня переможниця Шейнніс Паласіос з Нікарагуа у фіналі заходу коронує свою наступницю. Масштабна подія запланована на кінець 2024 року.

Володарка титулу «Міс Всесвіт Україна-2024» буде представляти нашу країну на цій міжнародній арені краси. Фінал «Міс Україна Всесвіт» у період повномасштабної війни проводився в онлайн-форматі, а тому традиційного святкового нагородження не було.

Нагадаємо, Мілена Мельничук, яка представляла Україну на «Міс Європа», заявила, що росіянка купила перше місце на конкурсі. Про це дівчина розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Раніше повідомлялося, що Росія не братиме участі у міжнародному конкурсі «Міс Світу». Причиною стала неприпустима поведінка росіянки на «Міс Європа». Про це повідомляє голова організаційного комітету «Міс Україна» Вероніка Щіпцова. 

До слова, у російському Хабаровську пройшов конкурс краси «Королева Далекого Сходу», де визначили переможницю – Олену Наговіціну. Проте росіяни зовсім не оцінили такий вибір жюрі, ба більше, вони почали цькувати та висміювати переможницю.

Читайте також: Українка перемогла у конкурсі краси на Близькому Сході (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: