Jerry Heil розповіла, скільки коштує її навчання у США та хто допоміг заплатити

Артистка також відповіла, чи готова взяти участь у проєкті «Холостячка»
фото з відкритих джерел

Загалом навчання за один семестр коштує 40 тисяч доларів

Українська артистка Jerry Heil поділилася деталями свого навчання у престижному музичному коледжі Берклі у Бостоні в програмі «Як ти?» телеканалу СТБ.

Як зізналася співачка, щоб оплатити навчання у виші треба чималі гроші. Загалом навчання за один семестр коштує 40 тисяч доларів (приблизно 1 мільйон 471 тисяча гривень).

«Це моя давня мрія. Але я сиділа, читала це повідомлення та розуміла, що за ці гроші, які я відкладала на навчання, я купила батькові машину, тому що вони залишилися без роботи. Треба було щось вигадувати. Стала підраховувати скільки коштує. Нажаль, для українців там немає ніякої знижки. З першокурсників українка я одна. На весь Берклі там лише дев’ятеро українських студентів – невже ви дійсно не можете виділити якусь допомогу? Мені допомагали друзі перший час. Ціна залежить від того, який ти отримаєш грант», – зізналась артистка.

В решті решт, з оплатою за коледж співачці допомогли її друзі, а далі вона самостійно почала вносити кошти. Також Jerry Heil отримала грант від Берклі за те, що добре проявила себе на вступних іспитах.

«Навчання за один семестр коштує 40 тисяч доларів. При цьому, я отримала грант у 10 тисяч. Це означає, що Берклі мені допомагає, тому що я добре себе показала на вступі. Решту, 30 тисяч доларів, я маю платити сама. Загалом, навчання триває чотири роки. Потім хочу повернутися до України й інтегрувати ці знання. Хочу писати музику до кінофільмів. Неймовірна кількість нової української музики»,  – поділилася співачка.

Артистка також відповіла, чи готова взяти участь у проєкті «Холостячка» чи «Холостяк»: «Насправді я дуже хотіла взяти участь, так мені цікаво».

Читайте також: Олена Кравець зізналася, що наважилася на втечу з Києва: реакція її чоловіка

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: