Співачка Doja Cat налякала шанувальників вбранням з 30 тисяч кристалів

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Готували артисту до виходу п'ять годин

Популярна американська R&B-виконавиця Doja Cat з'явилася на показі нової колекції Schiaparelli Couture Spring 2023, який відкрив Тиждень високої моди в Парижі, у незвичайному образі: він був повністю покритий червоними кристалами Swarovski.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Just Jared (@justjared)

Образом 27-річної співачки займалася візажистка Пет Макграт, яка не раз співпрацювала з модним будинком Schiaparelli. В інстаграмі вона розповіла, що для створення образу Doja Cat було використано 30 тисяч кристалів Swarovski. Готували артисту до виходу п'ять годин. У мережі образ співачки, однак, назвали не дуже привабливим, та навіть – страшним.

Співачка Doja Cat любить епатувати публіку своїми аутфітами. Вона обожнює бути в центрі уваги подій. В жовтны минулого року Doja Cat відвідала фешншоу бренду Monot, яке відбулося також на Паризькому тижні моди. Перед фотографами вона постала в епатажному і трохи дивному луку.

На ній була обтисла чорна сукня від Monot, яка складася із спідниці міді і смужок на тілі, одна з яких прикривала груди. На руках зірки були намальовані чорні довгі рукавички, які переходили у довгі гострі кігті. Обличчя співачки було розмальоване артмаскою біло-блакитного кольору. У неї були нарощені довгі вії, а губи нафарбовані червоною помадою.

Читайте також: 76-річна Клара Новікова осоромилася перед молодим коханцем: в магазині запитали пенсійне

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: