Піке виклав фото з пасією, через яку розлучився з Шакірою: але щось пішло не так

Шакіра та Піке мають двох синів
фото з відкритих джерел

Це селфі мало продемонструвати, наскільки Жерар щасливий, але все вийшло інакше

Колишній захисник «Барселони» Жерар Піке вперше опублікував фото зі своєю коханою, іспанською моделлю Кларою Чіа Марті. Зрозуміло, що цей випад не залишиться поза увагою співачки Шакіри, з якою розлучився спортсмен через Клару.

Здається, найближчим часом на нас чекає відповідь від Шакіри, яка вже не раз публічно принижувала колишнього коханого через зраду. Футболіст, який міг би просто ігнорувати нападки екс-обраниці, вирішив стати на стежку війни і зробив хід конем, опублікувавши перше спільне фото зі своєю новою коханою. Це селфі, мабуть, мало продемонструвати інтернет-користувачам, наскільки Жерар щасливий, але все вийшло інакше, ніж він припускав.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Gerard Piqué (@3gerardpique)

Оскільки футболіст ніяк не підписав світлину, інтернет-користувачі вирішили накидати йому свої варіанти. «Так виглядає людина, яка зруйнувала сімейне щастя, а тепер пишається цим», «Не найкрасивіший вчинок, але це вже взагалі за межею мого розуміння», «Ніколи не розумію подібну поведінку у чоловіків», «Хочу, щоб коментарі настоялися, беруся за попкорн!», «Цікаво, як на це фото відреагує Шакіра?!» – пишуть підписники Піке.

Нагадаємо, Шакіра нещодавно випустила нову композицію, яку присвятила колишньому чоловікові. Пісня здебільшого висміює Піке та його нову дівчину, виставляючи їх у негативному світлі. Згодом співачка почала будувати стіну, щоб відділитися від будинку свекрухи Монтсеррат Бернабеу, оскільки їхні ділянки подекуди межують. Окрім того, Шакіра встановила на балконі свого будинку страшненьку ляльку-відьму розміром у людський зріст, яка «дивилася» у бік будинку матері Піке.

Нагадаємо, що Шакіра та Жерар були разом 10 років. Влітку 2022-го вони офіційно заявили про розрив стосунків. Незабаром стало відомо, що причиною стала інтрижка Піке з Кларою Марті. Проте співачка дізналася про неї лише через півтора року після того, як він почався. У Піке та Шакіри є двоє дітей: Мілан та Саша. 35-річний іспанець оголосив про завершення професійної кар'єри у листопаді 2022 року.

Читайте також: Більше не жартує. В день народження Зеленського відомі українці розповідають про нього

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: