Я народила доньку. Брежнєва прилетіла в США і зробила зізнання

Зіркова мама прилетіла до Лос-Анджелеса
фото з відкритих джерел

Співачка Віра Брежнєва прилетіла на день народження старшої дочки

Старшій дочці співачки Віри Брежнєвої виповнилося 22 роки. Зіркова мама прилетіла до Лос-Анджелеса, де мешкає Соня, та виклала фото зі зустрічі в соцмережі.

Виконавиця разом з донькою вирушили до одного з місцевих закладів на сніданок, що вже стало традицією в їхній родині. Брежнєва пригадала, яким був цей день 22 роки тому.

«22 роки тому у моєму житті трапилося перше справжнє диво. Я народила доньку. Зачекайте, перемотування назад. Я прокинулася, дико захотіла борщу на сніданок, але раптом відійшли води. І далі вже 22 роки, як у тумані», – розповіла Віра.

На одному з фото співачка показала, що її дочка тепер вища за неї. До слова, Соню артистка народила за 19 років від громадянського чоловіка Віталія Войченка. Але дівчина носить прізвище Кіперман – другий чоловік Брежнєвої, бізнесмен Михайло Кіперман усиновив її, а також став батьком другої дочки співачки –Сари.

«Главком» писав, що Брежнєва та Меладзе розпродають свої російськомовні хіти в інтернеті. Також раніше стало відомо, що зіркове подружжя виставило на продаж свою нерухомість під Москвою. Також повідомляли, що Віра Брежнєва стала брюнеткою та під новим псевдонімом презентувала україномовну пісню.

Читайте також: Онука легендарної Альбіни Дерюгіної емоційно розповіла, що прискорило смерть її бабусі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: