Іво Бобул назвав найулюбленішого президента України

Бобул заявив, що за часів правління другого президента на обличчях людей з’явились усмішки
Фото: скріншот відео Слава Демин

«Він був для мене просто людиною»

Заслужений і народний артист України Іво Бобул в інтерв'ю Славі Дьоміну назвав найулюбленішим президентом Леоніда Кучму (з 1994 по 2005 р).

«Хай мене там клянуть. Коли я їхав до США, я бачив, яку країну я залишив, в руїнах. Вона була найбагатша в пострадянському просторі. Україна була наймогутніша – і армія, і зброя. Коли я їхав – бачив, що сталося. Коли приїхав – бачив, як відроджувалася», – розповів співак.

Бобул додав, що Кучма був для нього просто президентом, навіть не другом, і нагадав, що зустрічався з колишнім президентом на концертах.

«Він був для мене просто людиною, хазяйновитою людиною. Що приписують – я не був там, не бачив, свічку не тримав. Я тільки бачив те, що люди перестали ходити з «кравчучками» (ручний візок для перевезення вантажів – Ред.) і перестали одягатися в темні кольори», – зазначив артист.

Іво Бобул пригадав, як «на обличчях людей з’явились усмішки», а також заявив, що за часів президентства Кучми з’явився малий бізнес, від чого з’явився і великий бізнес.

Нагадаємо, заслужений і народний артист України Іво Бобул в інтерв'ю Славі Дьоміну розповів про стосунки зі своїми трьома дітьми і пояснив, чому зіпсувалися стосунки з донькою.

До слова, 17 червня народному артистові України родом із Буковини Іво Бобулу виповнилося 70 років. Український співак, композитор, педагог, народний артист України, гордість Буковини та всієї України. Цього дня він виступив з концертом у Львові.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: