Макс Барських відмовився від російської мови та вразив шанувальників (фото, відео)

Головний хітмейкер країни виконав зі сцени треки з нового україномовного альбому «Зорепад» та оновлені пісні-бестселери

Відомий співак Макс Барських 1 грудня представив наймасштабніше шоу з початку повномасштабного вторгнення для десяти тисячі прихильників у київському Палаці Спорту, де вперше виступив виключно із україномовною програмою. Про це «Главкому» повідомив менеджмент співака. 

Головний хітмейкер країни виконав зі сцени треки з нового україномовного альбому «Зорепад» та оновлені пісні-бестселери, випущені за роки 15-річної кар'єри: «Тумані», «Лій, не жалій», «Береги», «Подруга-ніч». 

Макс Барських відмовився від російської мови та вразив шанувальників (фото, відео) фото 1

Зі сцени співак подякував українцям, які захищають нашу країну на передовій та в тилу. Частина коштів з прибутку буде перерахована на потреби ЗСУ.

«Шлях, який долає Україна, дорівнює шляху, який долає кожен українець. Учора у Палаці Спорту відбулося шоу «Зорепад». Я вийшов до вас і розповів історію свого шляху за ці майже два роки війни. Від першого дня, коли, здавалося, не буде більше пісень і не буде виступів, і до вчора, коли десять тисяч людей співали зі мною старі та нові пісні українською. Цей момент уже є історія. Я ще раз хочу подякувати тим, хто повернув нам надію на завтра та дає можливість жити на своїй землі. Дякую нашим захисникам, дякую президенту, дякую кожному українцю, що продовжує опір. Я вірю у наше майбутнє!», – зазначив після концерту Барських у своєму Instagram.

Макс Барських відмовився від російської мови та вразив шанувальників (фото, відео) фото 2

Зокрема співачка Надя Дорофєєва стала запрошеною зірковою гостею на концерті Макса Барських.

Макс Барських відмовився від російської мови та вразив шанувальників (фото, відео) фото 3

Під час шоу співачка несподівано піднялася на сцену на спеціальному ліфті та разом з Барським виконала спільний трек «Ритми».

Сам артист зізнався, що цього шоу не було б без його прихильників, тож його він присвячує саме їм. 

Макс Барських відмовився від російської мови та вразив шанувальників (фото, відео) фото 4

«В момент, коли я сумнівався, саме українці переконали мене переходити повністю на українську. Мій вибір не лише підтримали, а й допомогли знайти нового себе в творчості. Тому, мені є за що дякувати кожному українцю», – розповів Макс Барських.

Макс Барських відмовився від російської мови та вразив шанувальників (фото, відео) фото 5
Макс Барських відмовився від російської мови та вразив шанувальників (фото, відео) фото 6

«Вчора у Палаці Спорту відбулося шоу «Зорепад». Я вийшов до вас і розповів історію свого шляху за ці майже два роки війни. Від першого дня, коли, здавалось, не буде більше пісень і не буде виступів, і до вчора, коли десять тисяч людей співали зі мною старі й нові пісні українською. Цей момент вже історія. Я ще раз хочу подякувати тим, хто повернув нам надію в завтра і дає можливість жити на своїй землі. Дякую нашим захисникам і захисницям, дякую президентові, дякую кожному українцю, що продовжує супротив. Я вірю в наше майбутнє!» – розповів про свої враження від самого концерту співак.

Серед тих, хто відвідав нове шоу виконавця було чимало зіркових колег Макса Барських: співачки Tayanna, Roxolana, Love Mary та Jerry Heil, інтерв'юер Раміна Есхакзай, продюсери Ірина Горова та Михайло Ясинський, інфлюєнсер Алла Боня, телеведучі Євген Сінель Ostrovskyi і Parfeniuk, а також Dorofeeva. Остання, в рамках шоу також вийшла на сцену, виконавши разом із Барським їхній хіт «Ритми». 

Jerry Heil на концерті Макса Барських
Jerry Heil на концерті Макса Барських
фото: менеджмент артиста
Tayanna на концерті Макса Барських
Tayanna на концерті Макса Барських
фото: менеджмент артиста
Раміна Есхакзай і Алла Боня на концерті Макса Барських
Раміна Есхакзай і Алла Боня на концерті Макса Барських
фото: менеджмент артиста
Продюсер Михайло Ясинський на концерті Макса Барських
Продюсер Михайло Ясинський на концерті Макса Барських
фото: менеджмент артиста

Концерт Макса Барських став наймасштабнішим за увесь час повномасштабного вторгнення й розпочався зі слів подяки ЗСУ, ДСНС, волонтерам, медикам та кожному, хто щодня наближає нашу перемогу. Частина коштів з прибутку традиційно буде спрямована українським військовим на цільові потреби. 

Благодійне шоу музиканта, з яким він вирушить містами України – це дворічний аналіз шляху та вибору, який Барських пройшов зі своїм слухачем. У новий альбом увійшли золоті хіти співака українською та англомовний репертуар. 

Креативним продюсером шоу виступив Алан Бадоєв, а режисером та хореографом-постановником Руслан Махов.

Нагадаємо, Макс Барських презентував нову англомовну роботу Rich, зняту в гумористично-гротескному стилі.

Вона присвячена актуальності питання людяності, життєвих цінностей та регресу особистості. Новий трек став третім релізом у співпраці з міжнародним лейблом Warner Music Poland й знаменує повернення співака до роботи над англомовним альбомом.

Читайте також: Українізація шоу-бізнесу. Макс Барських показав, що уміє солов’їною (фото, відео, аудіо)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: