Настя Каменських під час війни розважає закордонну публіку російськомовними піснями (відео)

Каменських раніше заявляла, що продовжить мати у своєму репертуарі російськомовні пісні
фото: kamenskux / Instagram

На одному з останніх концертів Каменських виконала пісні, які випускала російською мовою до повномасштабного вторгнення

Співачка Настя Каменських (NK) продовжує гастролювати Америкою, де виконує свої пісні російською мовою. Відео одного з концертів поділилася українська співачка, суперзірка 90-х Ірчик зі Львова.

На відео Каменських виконує такі пісні як «Красное вино», «Это моя ночь» та інші хіти, які співачка випускала російською мовою до повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, тур Америкою NK був анонсований ще у грудні: виступи планувалися в Нью-Йорку, Маямі, Філадельфії та Лос-Анджелесі та початку травня. Відразу після концертних дат у мережі з'являлись повідомлення, що на концерти Каменських нібито були дуже низькі продажі квитків, а деякі взагалі були скасовані.

Проте Каменських продовжила гастролі Америкою. У її Instagram вона також постить світлини із Мексики, де активно рекламує нову пісню Moloko. До слова, за цю пісню співачка отримала чималу порцію гейту.

Прикметно, що раніше Каменських допускала виконання російськомовних пісень. В інтерв'ю Маші Єфросининій вона заявила: «Якщо ми знаходимося в Україні – звичайно ні. Якщо ми говоримо про закордонні концерти... Російською мовою говорить дуже багато інших національностей. У мене є друзі, наприклад, вірмени. Вони не розуміють українську. Звичайно, я з ними говорю мовою, якою ми можемо конектитися».

Відео з концерту NK запостила суперзірка 90-х Ірчик зі Львова. На конкурсі «Червона рута» у 1991 році хіти «Українська ламбада» та «До третіх півнів» зробили її на той час поп-співачкою №1 в Україні. У 1995 р. А. Кузьменко (Кузьма) подарував Ірині текст, на який В. Бебешко написав музику і у співачки народився новий хіт «То – я». Наразі українська співачка проживає у США.

До слова, відомий український режисер та продюсер Олег Боднарчук висловлював думку, що для низки українських артистів, які свого часу активно виступали в Росії, немає місця в нашому шоу-бізнесі. Серед таких артистів він назвав Потапа, Івана Дорна, Віру Брежнєву і Настю Каменських.

Читайте також: Проблеми з алкоголем у Каменських: як співачка справлялась із депресією

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: