Ілона Гвоздьова різко відповіла хейтерам, чому син живе не з нею: Кредити, борги, невдачі

фото з відкритих джерел

Дочка Гвоздьової перебуває в Києві з батьками, а син – в більш безпечному місці з батьками танцівниці

Переможниця «Танців з зірками» Ілона Гвоздьова різко відповіла підписникамм в Інстаграм, які хейтять її через те, що маленький син нині тимчасово живе не з батьками, а з дідусем та бабусею. Танцівниця зробила допис, у якому пояснила, чому Домінік зараз далеко від своїх батьків.

«Де мій син? Що ти за мати? Чому Домінік не з вами? Як можна лишити дитину на батьків? І багато подібних питань кожного дня отримую в дірект… Відповім один раз особливо зацікавленим і цю тему закрию назавжди, бо вже немає сил і терпіння слухати все це», – заявила Гвоздьова.

Дочка Гвоздьової перебуває в Києві з батьками, а син – в більш безпечному місці з батьками Гвоздьової.

«Якщо ще досі хтось не помітив – в країні війна, Київ, як і багато інших міст, знаходяться під постійною повітряною загрозою і не тільки, чоловік залишився майже без роботи. Попри все це ми вирішили добудовувати наш дім і продовжувати жити. Поки що моя діяльність більш результативна з точки зору фінансів, ніж чоловіка, тому я не можу полишити роботу і просто насолоджуватися виховуванням дітей. Бо сім’я – це не лише про love story, гарні світлини в insta й так далі», – продовжує Ілона.

«Адже нікому не цікаво знати про цілодобову тяжку працю, постійні кредити, невдачі, розчарування, борги і все в цьому дусі. Життя у Києві не з дешевих, навчання першої дитини, курси, будування, няні для молодшого, все це дуже дорого коштує і тягнути все не виходить! Дякувати Богу, в мене є такі чудові батьки, які не побоялися в такому віці взяти на себе таку відповідальність та хоча б таким чином допомогти нам і тим самим вберегти сина від психологічного стресу та залякувань! – додає Гвоздьова. – Кожин день я бачу мам на дитячих майданчиках із синочками, і сльози на очах та серце крається, що я зараз не поруч із своїм, але розумію, що зараз так, і по-іншому поки не вдається розрулити все це… Тому годі мене цькувати своїми порадами щодо материнства, дивіться за собою, своєю сім’єю і дітьми. Годі приміряти ваше вузьке мислення і шаблони на інші сім’ї. Адже я показую в insti лише 20% свого життя і те, що я вважаю потрібним. Жалітися на долю, страждати і робити із себе жертву не буду, не дочекаєтесь... В мене чудова сім’я, я прекрасна матір і сама буду вирішувати, як мені жити».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: