Схожа на чоловіка. Ілона Гвоздьова виклала дуже відвертий допис про образи

Гвоздьовій дорікали, що має не той зріст та недостатньо жіночно виглядає
фото з відкритих джерел

Хореограф Гвоздьова каже, що саме дякуючи частим «ні», вона досягла так багато

Переможниця телепроекту «Танці з зірками» Ілона Гвоздьова на своїй сторінці в Інстаграм поділилася дуже відвертим дописом, в якому розповіла, з якими образами стикалася протягом своєї кар’єри.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ілона Гвоздьова | Dancer 🇺🇦 (@ilonagvozdeva)

«Інколи я дивлюся назад і розумію, як складно я долала кожен етап в своєму творчому і особистому житті. Весь час траплялися якісь перепони, які інколи зневірювали, змушували опускати руки та зупинятися, – пише Ілона. – За свої 14 років творчості я багато разів чула слово «ні» в свою адресу: «Не той зріст», «Схожа на чоловіка», «Занадто емоційна», «Танцівниця – не професія», «Шоу-бізнез не для тебе», «Ти лише танцівниця і більше ніхто», «Не досить жіночна». Але особисто я сприймала кожну нову відмову, як новий виклик для саморозвитку, як вихід із зони комфорту і пошук нових можливостей та відкриття нових меж».

«Сьогодні я точно можу сказати, що в свої 34 роки я досягла багато поставлених цілей та реалізувала багато омріяних проектів. Війна змусила ще глибше зазирнути в середину себе і побачити ситуацію навколо. Я вдячна Богу та собі за все що відбувається зі мною тут і зараз, і я не зупинюсь ніколи, я буду танцювати, поки дихаю, викладати і навчати людей, поки бачу їх палаючі очі, мотивувати жінок ставати кращою версією самої себе, допоки мені є чим ділитися, робити щасливими своїх дітей і сім’ю. Не давайте нікому зламати вас, знецінити і ганьбити, лише ви можете бути володарем свого життя і робити те, чого так сильно прагнете», – додала Гвоздьова.

Раніше «Главком» писав, що артистка розповіла, чим заробляє під час війни.

Читайте також: Мережу облетіли знімки зустрічі Бена Аффлека з бойфрендом колишньої дружини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: