Гвоздьова емоційно висловилася про відому колегу, яка поїхала до Росії: Ти просто с#ка

Ілона Гвоздьова
фото з відкритих джерел

Хореограф Тетяна Денисова знову працює на російському телебаченні

Переможниця «Танців з зірками» Ілона Гвоздьова емоційно відреагувала на вчинок колеги за сценою – Тетяни Денисової. Хореограф Тетяна Денисова до початку російської агресії була заявлена суддею в одному з танцювальних шоу СТБ. З початком повномасштабного вторгненню РФ, Денисова виїхала з України і ні словом не обмовилася про нашу трагедію.

Нагадаємо, що хореограф Тетяна Денисова тривалий час працювала в українському проекті «Танцюють всі!», але у 2016 році стала наставником та хореографом російського шоу-проекту «Танці» та працювала у проекті п'ять років. У скандального хореографа – український паспорт. Коли телеканал СТБ напередодні війни оголосив про запуск масштабного телешоу – українську адаптацію світового формату World of Dancе, та розкрив імена зіркового журі проекту «Танці. World of Dance» – Тетяна Денісова, Макс Чмерковський та Євген Кіт – у мережі вибухнув скандал.

Як розповіла у програмі ЖВЛ Ілона Гвоздьова, що вона теж не розуміла, чому Денисову затвердили на участь в українському проекті: «У нас що, своїх кадрів не вистачає? Знову одні і ті ж обличчя. Чому не давати дорогу молодим, перспективним?».

За словами Гвоздьової, нині Денисова знову розважає росіян: «Коли ти, бл#ха, повернулася до Росії, сіла знову у крісло судити інше танцювальне шоу, і ти прекрасно розумієш, що тут відбувається з твоїми колегами, друзями, знайомими і взагалі, яка ситуація, ну то ти просто с#ка. Іншого розуміння у мене вже немає».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: