Гвінет Пелтроу показала сукню, в якій бігала на побачення з Бредом Піттом

Роман Бреда Пітта та Гвінет Пелтроу розпочався у 1994 році під час зйомок фільму «Сім».
фото з відкритих джерел

Актори були заручені, однак до весілля справа не дійшла

Голлівудська акторка Гвінет Пелтроу на своєму ютуб-каналі влаштувала екскурсію гардеробною власного будинка. Серед вбрання, яке показала артистка,  була і сукня, яку вона одягала на побачення з Бредом Піттом, з яким зустріалася у дев'яності роки.

Акторка показала білу сукню від Calvin Klein, в якій вона разом з Піттом відвідувала вечірку на честь прем'єри фільму «Чужі похорони» в 1996 році. Крім того, Пелтроу продемонструвала вбрання, в якому вона була, за її словами, коли нинішній чоловік Бред Фелчак покликав її заміж: «У цій сукні я була, коли Бред освідчився мені. Ми були в Італії, залізли на дах, і він мене здивував».

Нагадаємо, що роман Бреда Пітта та Гвінет Пелтроу розпочався у 1994 році під час зйомок фільму «Сім». Через два роки пара заявила про заручини і весь Голлівуд завмер, чекаючи пишної урочистості. Проте весілля так і не відбулося – 1997 року Бред і Гвінет оголосили про розлучення. Пізніше акторка зізналася, що не була готова до шлюбу.

Раніше «Главком» писав, що Гвінет Пелтроу вкотре зіткнулася із критикою продуктів свого бренду здорового харчування. Акторка зараз активно промоутує тижневу програму з очищення організму від токсинів: в Інстаграмі зірка виклала рецепт приготування «детокс-салату». А це творіння  рознесли фахівці. Дієтолог Маккензі Колдуелл підтвердила New York Post, що в салаті за рецептом зірки немає нічого, що «очищає». Не доведено, що процедури детоксикації насправді виводять токсини з організму. Але за ці міфи люди сплачують гроші. Крім того, вони завдають шкоди здоров'ю, змушуючи повірити, що ми можемо переїдати без наслідків», – розповіла вона.

Програма детоксикації далеко не перший продукт Гвінет, за який їй довелося наслухатися критики. Раніше до суду на зірку подали незадоволені покупці вагінальних нефритових яєць. Актрисі довелося повернути позивачам гроші та виплатити штраф у 145 тисяч доларів.

Читайте також: Помер французький модельєр Пако Рабан: що його пов'язує з Україною

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: