Вагітна снайперка Емеральд пожалілася на хейт: Пишуть, що залетіла у танку

Захисниця вагітна від свого чоловіка Євгена Степанюка
фото з відкритих джерел

 

Євгенія зізналася, що її критикують і з приводу особистого життя

Снайперка з позивним «українська Жанна Д'Арк» Євгенія Емеральд, за її словами, продовжує отримувати в соцмережі багато хейту у свій бік.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Євгенія Емеральд (@emerald.evgeniya)

«Пишу раз і все! Я була добровольцем на початку вторгнення. Так сталося, що хтось був з АК, хтось з кулеметом, хтось з дронами, а я з 308 калібром! Я не таємний агент, не кіллер, не працювала ніколи на державних таємних посадах. Я не ховала своє обличчя, як і багато військових, бо я просто стала на захист українців і своєї сім'ї! І різниця в зброї! Багато хейту, що ніби снайпери не відкривають обличчя. Ну для якихось спецслужб і спецзавдань - так. А зараз в нас велика частина населення стали військовими (скільки людей з цивільних, підприємців пішли захищати). Так за цим принципом і логікою, тоді, жоден військовий не повинен показувати себе. Бо війна небезпечна для всіх! Це вибір кожного. Хто не знає снайпера Воллі – подивіться в Google. Він теж не ховає обличчя. Тоді він не снайпер?» – емоційно написала Емеральд.

Крім того, Євгенія зізналася, що їй пишуть і з приводу особистого життя, приміром, що вона «залетіла у танку». Захисниця вагітна від свого чоловіка Євгена Степанюка, з яким познайомилася та зіграла весілля на фронті.

До слова, Емеральд і раніше писала, що їй доводиться в коментарях до своїх постів вислуховувати не тільки звинувачення в піарі, а й погрози із прокльонами на свою адресу.

Емеральд додає, що на всі ці коментарі реагує з гумором: «Багато людей в мене запитали, як я витримую цей бруд, та ще й при надії. Все просто. Я з лимону роблю лимонад. Я пройшла всі етапи від сліз і розпачу до гумору. Зараз я отримаю задоволення від кожного поганого коментаря у Facebook (а їх багато), бо з кожним хейтом я розумію, що я попереду».

Раніше «Главком» писав, що Емеральд на якийсь час зникла з соцмережі, а коли дала знати про себе, виявилося, що жінка потрапила до лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: