Колишній Лободи, який служить в ЗСУ, прокоментував її теперішнє життя

Пара була разом близько чотирьох років
фото з відкритих джерел

Телеведучий та актор Геннадій Попенко вже давно одружений та виховує двох доньок

Колишній бойфренд співачки Світлани Лободи, телеведучий та актор Геннадій Попенко, в інтерв’ю журналістці Аліні Дороті для її ютуб-каналу розповів, що думає про творчість екскоханої.

Попенко нині служить в лавах ЗСУ. Актор вже давно одружений та виховує двох доньок. Він прокоментував своє рішення піти на фронт: «Я давно хотів вступити до лав ЗСУ та оббивав пороги місцевого військкомату, але постійно отримував відмови. Мовляв, у мене немає досвіду. Паралельно з цим я довго вмовляв дружину, бо спочатку вона була до цього не готова. Вона дуже любить мене і хвилюється, тому її реакція цілком зрозуміла. Але, зрештою, ми дійшли консенсусу: у військкоматі ухвалили заяву, а дружина, хоча це рішення далося їй важко, підтримала моє прагнення стати на захист Батьківщини».

Аліна Доротюк поцікавилась у Попенка, чи можна пробачати артистам, які заробляли гроші в Росії. Той відповів: «Не хочеться підвищувати градус в спілкуванні. Я не знаю, як тобі на нього відповісти чесно, нормально. Так, мені не подобаються люди, які співпрацювали з москальщиною. Так, я сам співпрацював, коли були якісь московські зйомки. Так, після 2014 року не знімався. Не знаю, як сказати нормально».

Пара була разом близько чотирьох років. Закохані сходилися і розходилися. Остаточне рішення про розрив прийняв Попенко. Геннадій каже, що не хотів заважати успішному просуванню кар'єри коханої. Тоді він був телеведучим-початківцем з невисокою зарплатнею. Пізніше Світлана в одному з інтерв'ю сказала, що Геннадій був коханням її життя.

Відповідаючи на запитання про Світлану Лободу, зізнався, що бачив, чим вона зараз  займається: «Я підтримую те, що вона зараз допомагає у відновленні Ірпеня. Щодо діяльності її, Полякової, дівчат, які співали російськомовний репертуар і зараз переходять на українську мову, намагаються бути всередині України, відбудовувати свою кар’єру – напевно треба підтримувати це, адже вони намагаються змінитися. Це поважно».

Читайте також: Режисер Олівер Стоун втік від запитання українського журналіста про Путіна (відео)

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: