Куди виїжджав Юрій Горбунов під час війни: прикордонники розповіли подробиці

Український телеведучий та продюсер Юрій Горбунов
фото: з відкритих джерел

Український телеведучий Юрій Горбунов під час дії воєнного стану двічі виїжджав за кордон

Український телеведучий та продюсер Юрій Горбунов 1 березня 2022 року перетинав кордон Молдови з ЄС, разом з синами Данилом та Іваном. А потім 26 березня вже виїздив сам. Видання Цензор. НЕТ отримало відповідні документи молдавських прикордонників.

За інформацією співрозмовників видання, після перетину молдавського кордону Горбунов перебував в Іспанії, місто С’Агаро. Це – елітний курорт на Коста-Брава в Іспанії. Також співрозмовники кажуть, що це була не єдина подорож.

Документ, який засвідчує, що Юрій Горбунов перетинав кордон під час дії воєнного стану
Документ, який засвідчує, що Юрій Горбунов перетинав кордон під час дії воєнного стану
Цензор. НЕТ

52-річний Горбунов хоча і має трьох дітей, але це не дає йому право перетинати кордон під час дії воєнного стану, оскільки його донька від першого шлюбу вона вже повнолітня і сама має дитину. Від Катерини Осадчої у ведучого двоє синів. 

Редакція Цензор. НЕТ звернулась до Юрія Горбунова з проханням прокоментувати ці виїзди з України, але відповіді досі не отримала. 

Нагадаємо, керівник Українського інституту майбутнього, Вадим Денисенко, пропонує після завершення війни продовжити заборону на виїзд чоловіків за кордон щонайменше на три роки. Денисенко вважає, що такі заходи необхідні, інакше «ми просто не збережемося як нація». Водночас він зауважив, що мають бути законні способи виїзду, наприклад для військових з метою лікування, відрядження чи відпустки. Така ініціатива викликала бурхливе обговорення у мережі. 

Читайте також: Чи можуть чоловіки виїжджати за кордон під час війни? У соцмережах вирує скандал

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: