Скандальна вечірка в Греції обросла новими деталями

Представники Сердючки та Quest Pistols вже прокоментували скандал
фото з відкритих джерел

На святі виступали Вєрка Сердючка та гурт Quest Pistols

З'явилися нові подробиці скандалу навколо вечірки з росіянами у Греції, ведучим якої був Володимир Остапчук. На святі виступали Вєрка Сердючка та гурт Quest Pistols. У Telegram-каналі «Культурна прачечна» представники Сердючки та Quest Pistols вже прокоментували скандал. До речі, на вечірці виступав російський гурт «Мумій Троль».

Скандальна вечірка в Греції обросла новими деталями фото 1

«Це день народження одеситки Юлії (чоловік Андрій, теж одесит, активно допомагає фінансово Україні та ЗСУ (розмовляє українською). Давно не живуть в Україні. Можливо, у вас інформація про її минулий шлюб, ми не в курсі). Значна частина гонорару за цей виступ передається на потреби ЗСУ. Нас запевнили, що ні серед гостей, ні серед артистів не буде нікого, хто підтримує Путіна та війну проти України. Ведучий українець, були й інші українські артисти. На заході був присутній Ілля Лагутенко, який багато років живе у Лос-Анджелесі, який публічно засудив війну, і жодного разу не порушував закони України поїздками до Криму після 2014 року», – повідомив менеджер Данилка Андрій Уреньов.

Скандальна вечірка в Греції обросла новими деталями фото 2

У Quest Pistols уточнили, що перед тим, як погодитися виступати на вечірці, вони чітко про все домовилися. Музиканти казали, що не будуть співати на заході разом з російськими зірками.

Менеджер Quest Pistols Юрій Федоров пояснив: «До нас звернулися промоутери з іноземної компанії з запитом, щодо виступу гурту на приватній вечірці на честь Дня народження одеситки Юлії. На етапі перемовин ми досконало перевірили лайн-ап, де були тільки українські артисти з чіткою громадянською позицією. Також нам повідомили, що на вечірці ні в якому разі не будуть присутні гості з Росії, що є для нашого гурту обовʼязковою умовою».

Частину прибутку група планує перерахувати на допомогу людям, що постраждали від російських окупантів.

Додамо, що Остапчук прокоментував скандал, пов’язаний з його роботою.

Читайте також: Стало відомо, які українські артисти отримали спецнагороди премії Yuna (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: