Ексневістка Ющенка зганьбилася на вечірці в Монако (відео)

Ексневістка Ющенка Ліза за білет на тусовку із росіянами заплатила понад €950
скріншот з відео

Ліза Ющенко продовжує ігнорувати війну в Україні, проте не соромиться «віджигати» під російські пісні з росіянами на закордонних вечірках 

Молодша сестра ведучої Маші Єфросиніної та колишня невістка експрезидента Віктора Ющенка Ліза Ющенко порозважалася з росіянами на вечірці в Монако. Про це повідомляє «ТСН».

На вечірці в Монако, де були присутні росіяни, Ліза Ющенко «відірвалася» під пісні російського співака Валерія Меладзе. За квиток на вечірку Ліза Ющенко заплатила від €950 до 1700.

Співак Меладзе на початку повномасштабного вторгнення заявив, що війна має припинитися, а політики – сісти за стіл переговорів. Щоправда, хто саме є агресором, Меладзе промовчав. Після цього артист жодного разу не висловився про війну, залишився в Росії. На виступі в Монако Меладзе теж дотримався принципу, що він «поза політикою», та жодним словом не сказав про війну в Україні. До слова, Меладзе нещодавно «засвітився» з буквою Z на рукаві в компанії дружини заступника Сергія Шойгу (міністр оборони РФ – «Главком») у Куршевелі. 

Окрім того, на вечірці в Монако було чимало відомих росіян. Серед присутніх засвітилася гімнастка з РФ Кароліна Севастьянова, її супутник гучно освідчився їй на сцені. Також на вечірці було багато учасниць конкурсів краси, як-от, наприклад, «Міс Росія-2016» Анастасія Полхова. В Монако була і дружина колишнього чиновника з Санкт-Петербурга – Терентія Мещерякова – Ксенія Костіна.

Нагадаємо, що Ліза Ющенка, ексдружина сина колишнього президента Віктора Ющенка Андрія, розкішно живе в Москві та майже не коментує війну в Україні. Як відомо, після розлучення із Андрієм Ющенком, з котрим має спільну доньку, Єлизавета вийшла заміж вдруге та народила в шлюбі сина. Її чоловік – російський бізнесмен, який жив у Майамі, потім у Монако, а згодом повернувся до Москви.

Молодша сестра Маші Єфросиніної насолоджується життям в Дубаї в той час, як її країна потерпає від російської агресії. Раніше «Главком» писав, що старша сестра Лізи Ющенко – телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна вперше з початку вторгнення прокоментувала свої стосунки з сестрою, яка робить вигляд, що нічого з 24 лютого минулого року не змінилося.

Додамо, що Ющенко обрала поведінку мовчанки. 24 лютого 2022 року вона оприлюднила синьо-жовту картинку з написом Stop war in Ukraine. Згодом усі заклики зупинити російську агресію в Україні з її боку закінчилися. У свій 37 день народження вона виклала допис в соціальну мережу, який скоро видалила: там вона закликала, «щоб закінчилося пекло і настав мир».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: