Джеффрі з Tvorchi переспівав українською «Цей сон» Степана Гіги: мережа в захваті

Пісня «Цей сон» отримала друге дихання
фото з відкритих джерел

Влітку свою версію пісні представила телеведуча Леся Нікітюк

Гурт Tvorchi зробив кавер на пісню українського музиканта Степана Гіги. Соліст Джеффрі здивував чистою українською мовою під час виконання пісні «Цей сон».

Музиканти презентували композицію у своєму аранжуванні в програмі «Тихий вечір з Оленою Кравець». «Ця пісня просто не могла не прозвучати в новорічну ніч, бо народилася вона вже давно, але отримала друге дихання цього року. А для хлопців, які її виконають, цей рік також став проривним. Дуже круте поєднання», – заявила Олена Кравець, анонсуючи виступ гурту.

Прихильникам колективу дуже сподобалося їх бачення: «Повага солісту за таку хорошу українську! Уявляю, як йому було важко вчити», «Від української мови Джеффрі я в захваті, а ще й дуже гарне аранжування! Пісня у вашому виконанні – це реально хіт», «Ці хлопці дуже стильні. На них приємно дивитися. Вразив своїм сценічним іміджем Джеффрі. Він тут зовсім не такий, як у пісні на Євробачення. Інший, але дуже привабливий, як естрадний виконавець».

До слова, свою версію пісні «Цей сон» влітку представила телеведуча Леся Нікітюк. Композиція вона записала спільно з Степаном Гігою. В ній йдеться про недалеке майбутнє Росії: Україна вернула кордон, за Уралом панує Китай, а Курили – японський то край.

Раніше «Главком» писав, чому Джеффрі Кенні, який має іноземне громадянство і може виїхати за за кордон, залишається в Україні.

Читайте також: Полякова показала, як у підвалі свого будинку облаштувала укриття

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: