Пугачова і Галкін разом з’явилися на публіці та не приховували почуттів

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Поява артистів викликала фурор

Співачка Алла Пугачова та гуморист Максим Галкін, котрі нині мешкають в Ізраїлі, вперше за довгий час разом вийшли у світ. У мережі з'явилися кадри з концерту гурту «Бі-2» у Тель-Авіві, серед присутніх виявилася зіркова пара.

Поява артистів викликала у публіки фурор. ЗМІ пишуть, що подружжя обступили шанувальники, які дарували їм слова подяки та намагалися зробити спільне фото. Музиканти гурту теж не залишили Пугачову та Галкіна поза увагою – під час концерту вивели їхнє зображення на великий екран, який знаходився на сцені. На кадрах видно, як артисти підспівують пісням «Бі-2».

Максим та Алла не приховували ніжних почуттів один до одного, махали глядачам та обіймалися. Шанувальники також зауважили, що пара обрала схожі вбрання.

Раніше «Главком» писав, що Алла Пугачова виступила з новою заявою та довела росіян до сказу. Пугачова показала розкішний вигляд із вікна її будинку в Ізраїлі: сонце та багато мальовничої зелені. «Мене багато хто питає, яким чином я виношу замовне цькування нашої родини, як? А ось так. Грудневе небо над Землею Обітованою. Дивлюся на небо і кажу: «Господи! Пробач цих жалюгідних продажних тварюк, лицемірів і брехунів, бо не знають вони що творять». Ось і все», – висловилася Алла Борисівна на адресу злостивців.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: