«Досі на російському ринку»: Леся Нікітюк потрапила у скандал через рекламу бренду

Леся Нікітюк
фото з відкритих джерел

Леся Нікітюк, нещодавно здивувала своїх прихильників, показавши рекламний ролик відомого бренду KF

Українська ведуча Леся Нікітюк потрапила у скандал через свою рекламу. Телеведуча показала рекламу мережі ресторанів KFC, яка продовжує торгувати в Росії та отримала за це критику. Відео з’явилося на сторінці Лесі Нікітюк в соцмережі Instagram.

Леся Нікітюк, нещодавно здивувала своїх прихильників, показавши рекламний ролик відомого бренду KFC. Ця мережа ресторанів має величезну популярність серед шанувальників смачної їжі. В рамках свого контенту в соцмережі Instagram, Леся також розповіла про цікаві факти про столицю України, Київ, продемонструвавши при цьому креативну рекламу KFC, що привернула увагу багатьох.

«Ловіть від мене топ-3 цікавих факти про Київ, які я дізналась цього літа! І не забувайте про ідеальне поєднання американських рецептів та українських продуктів від @kfc.ukraine», – написала під своїми кадрами українська телеведуча Леся Нікітюк.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Леся Нікітюк (@lesia_nikituk)

Багато підписників не залишилися байдужими після того, як вона опублікувала нову публікацію. Коментарі під цим постом почали надходити великою кількістю, і деякі користувачі мережі не змогли утриматися від критики. Вони нагадали Лесі Нікітюк про те, що бренд KFC продовжує діяти на російському ринку.

Ось, що пишуть користувачі соцмереж:

  • Як можна рекламувати компанію, яка в р*ші продовжує торгувати? Я в них принципово нічого не купую. Хоча колись любила.
  • А KFC ще ж наче працює в р*ші, чи я помиляюсь? А тут їм реклама, та ще й українська, хм.
  • Раніше Леся показувала своє життя, цікаві моменти з її роботи, а зараз що не пост, то одна реклама. А зовні стала схожа на утриманку.
«Досі на російському ринку»: Леся Нікітюк потрапила у скандал через рекламу бренду фото 1
«Досі на російському ринку»: Леся Нікітюк потрапила у скандал через рекламу бренду фото 2
«Досі на російському ринку»: Леся Нікітюк потрапила у скандал через рекламу бренду фото 3

Раніше повідомлялося, що нещодавно відбувся сольний концерт співака Артема Пивоварова, на якому в ході виступу сталася неприємна ситуація. Один з глядачів постійно показував великий палець вниз, демонструючи своє незадоволення творчістю артиста.

Також американський реп-виконавець, 34-річний Ракім Ательстон Майєрс, відоміший як Asap Rocky, відзначився незрозумілим знімком підвіски у вигляді літери Z, викладеної танками. На коханого співачки Ріанни посипався хейт.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: