Дантес та Кацуріна злилися у ніжному поцілунку у спальні

Кацуріна і Дантес
фото з відкритих джерел

Вова і Даша ледь не щодня показують шанувальникам ніжне ставлення одне до одного

Ресторатор Даша Кацуріна та музикант Володимир Дантес, що на днях підтвердили свій роман, оприлюднили нові подробиці свого особистого життя. Закохані, на відміну від своїх експоловинок Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна, які одразу розсекретили роман, тривалий час інтригували фанів. А тепер Вова і Даша ледь не щодня показують шанувальникам ніжне ставлення одне до одного – то, як Дантес з Дашею веде до школи її старшу дочку, то, як снідає разом з дітьми. Тепер у мережі з'явилося романтичне відео: Дантес і Кацуріна на підлозі у спальні і зливаються у ніжному поцілунку.

Раніше «Главком» писав, що співзасновниця ресторанів азіатської кухні Даша Кацуріна, яка зараз мешкає на дві країни (з дочкою Сашком та сином Іваном планує жити у Варшаві та приїжджатиме в Україну), на сторінці в Інстаграм опублікувала особисті фото з музикантом Володимиром Дантесом та своїми дітьми. «Люблю тебе і вже сумую», – підписала знімки Даша.

Пізніше Кацуріна опублікувала ще один пост, в якому дала поради українкам, які ухвалили рішення про розлучення, але поки що не розуміють, як житимуть далі. Даша зізналася, що наважувалася опублікувати це повідомлення два місяці: «Пишу та переписую це повідомлення для нас, для вас уже більше двох місяців. Але, здається, зараз хочу опублікувати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: