Донька Єгорової зізналася, чи спілкується з мамою-путіністкою

Ровінська з мамою
фото з відкритих джерел

Стася Ровінська зізналася, що після розриву стосунків із матір'ю їй стало «легше дихати»

Телеведуча та актриса Стася Ровінська, яка з початком російської агресії емігрувала до США, зізналася, що після розриву стосунків із матір'ю, яка підтримує президента РФ, їй стало «легше дихати». Про це Анастасія розповіла в сториз своєї інстаграм-сторінки.

Один з підписників запитав телеведучу: «Тільки через політичні погляди не спілкуєшся з мамою?» Ровінська відповіла: «Перестала з нею повністю спілкуватися за рік до війни. Просто не говорила про це. Це тяглося все моє життя. Просто знайшла, нарешті, сили це припинити». Ведуча додала, що її не засмучує такий перебіг подій. Більше того, вона рада, що зрештою змогла позбавитися стану жертви і перемогти саму себе.

«Не ставте, будь ласка, тут сумні смайлики. У моєму випадку це супер! Це звільнення та перемога над собою. Вихід зі стану жертви і, нарешті, нормальне життя. Я почала легше дихати після цього», – написала Стася.

Раніше «Главком» писав, що після одного з інтерв'ю Ровінської, в якому та багато розповідала про маму, зокрема, що бреше про Україну за гроші, з'явилася реакція самої путіністки Єгорової.  Рашистка опублікувала скріншот із статтями українських ЗМІ та заявила, що їхні заголовки звучать «нудно»: «А більше немає в країні проблем? І ще ... Якось заголовки нудні! Пропоную писати так: «Дочка боярині Морозової – Павлик Морозов розповіла, як мати вивозила зерно з країни, і варила на сніданок яйця своїх колишніх чоловіків! Так буде більше не правду».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: