Флеш-моб каверів: слідом за Nemo трек Teresa&Maria переспівав представник Латвії

Dons переспівав пісню представниць України
Instagram dons_lv

Teresa & Maria, без перебільшення, увійде в історію Євробачення

Після того, як пісню представниць України на Євробаченні-2024 alyona alyona і Jerry Heil Teresa & Maria переспівав цьогорічний тріумфатор конкурсу виконавець Nemo, естафету підхопив представник Латвії Dons (справжнє ім'я – Артур Шингирейс).

Свій кавер української пісні Dons виклав у TikTok. Його варіант дуже відрізняється і від оригіналу, і від кавера Nemo: якщо швейцарець надав композиції електронного звучання, то латвієць – акустичного, він виконав приспів пісні українською мовою під гітару. Понад те: співак знявся із синьо-жовтою стрічкою, а після того, як проспівав, вигукнув: «Слава Україні!».

@dons_latvija Thank you, Ukraine, for raising these two talanted artists @Альона Альона and @Jerry Heil ♬ original sound - Dons

«Дякую тобі, Україно, що зростила цих двох талановитих артисток alyona alyona та Jerry Heil! Сила України надихає нас усіх», – так виконавець підписав своє відео.

Як повідомлялось, під час повторного виконання своєї пісні The Code Nemo уже у статусі переможця впав на підлогу колінами й вдарив статуеткою і розбив її. Почитати цікаві факти про виконавця можна тут.

Наша представниця alyona alyona, яка разом із Jerry Heil посіла третє місце на конкурсі, сьогодні прибула до столиці. На вокзалі її чекав сюрприз: зустріти тріумфаторку приїхали її батьки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: