Дмитро Коляденко розповів про новий «цукерово-букетний» роман

Дмитро Коляденко розповів про свій «цукерово-букетний» роман
фото: Дмитро Коляденко/Instagram

Коляденко активно шукає своє кохання

52-річний хореограф та ексчоловік Ірини Білик Дмитро Коляденко закрутив новий роман, щоправда поки що платонічний та «цукерово-букетний». Про подробиці свого особистого життя він розповів у програмі «Він Вона Шоу».

Коляденко зізнався, що зараз перебуває в активному пошуку свого кохання.

«У мене зараз є бажання віднайти своє кохання. Я шукаю любов. Я хочу ходити на побачення. Багато дівчат пишуть, шлють (смайлик) сердечко. А я відповідаю! Два рази вже ходив на побачення», – сказав шоумен.

Ба більше, у Коляденка вже є дві претендентки на його серце, із якими він познайомився в Instagram. Однак хореограф ще не розібрався, з ким із них будувати романтичні стосунки.

«Ми познайомилися в Instagram, і це я написав! Зараз у мене цукерково-букетний роман. Але ще нічого не було. Я тільки один раз ходив на побачення. Один і один. Осьо думаю, що мені робити», – поділився артист.

Як відомо, Дмитро Коляденко спочатку був у шлюбі з хореографинею Оленою Коляденко. Від неї у нього є син Пилип. У 2004-2006 роки хореограф був у цивільному шлюбі з Іриною Білик. 

Нагадаємо, що навесні цього року Народна артистка Ірина Білик підтвердила чутки, що її з колишнім цивільним чоловіком Дмитром Коляденком пов'язують не лише спільні виступи.

Раніше Ірина Білик в обіймах Коляденка звернулася до шанувальників з незвичним проханням. Співачка попросила підписників написати, з ким би вони мріяли обійнятися зранку.

Читайте також: Том Круз закрутив роман із дочкою ексдепутата Держдуми РФ: деталі від The Sun

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: