Том Круз закрутив роман із дочкою ексдепутата Держдуми РФ: деталі від The Sun

Том Круз, імовірно, зустрічається з Ельсіною Хайровою
колаж: Bollywood Nazar

Російський оліграх порадив акторові тримати гаманець широко відкритим для нової коханої

Голлівудський актор Том Круз сходив на побачення з донькою ексдепутата Держдуми РФ і колишньою дружиною російського олігарха – Ельсіною Хайровою. Про це повідомляє The Sun.

За даними видання, 61-річний Том Круз робив усе можливе, аби домогтися прихильності 36-річної Хайрової – дочки ексдепутата Держдуми РФ Ріната Хайрова. Так, минулого тижня актор орендував цілий поверх ексклюзивного ресторану Novikov у Мейфері для романтичної вечері на двох.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Elsina Khayrova (@elsina_k)

The Sun пише, що Круз, статки якого оцінюють у 500 мільйонів фунтів стерлінгів, не пожалкував 500 фунтів на вечерю з лобстерами й суші (23 тисячі гривень).

«Том здавався дуже закоханим і ловив кожне слово, яке говорила Ельсіна. Фізично вони здавалися дуже близькими. До них приєднався його охоронець, який втрутився, коли один зі співробітників попросив Круза про спільне фото. Ельсіна була одягнена у блискучу сукню і чорну шубу. Том був дуже щедрий і залишив чайові у розмірі 100 фунтів стерлінгів, перш ніж він і Ельсіна вислизнули через бічні двері», – розповідає джерело видання.

Також інформацію про ймовірні стосунки актора з Хайровою підтверджує Bollywood Nazar. За даними видання, цих двох помітили 9 грудня на вечірці, на яку вони, ймовірно, з'явилися як пара.

Як відомо, Ельсіна Хайрова – колишня модель, громадянка Великої Британії. Раніше вона була у шлюбі з російським олігархом Дмитром Цетковим. Пара ділила маєток вартістю 22 мільйони фунтів стерлінгів у Сурреї.

Сам Цетков у коментарі The Daily Mail зізнався, що за час подружнього життя з Ельсіною він витратив 10 мільйонів фунтів на одяг і ще 2 мільйони фунтів на сумки для дружини.

«Незалежно від того, з ким вона, з Томом Крузом чи з кимось іншим, – усі вони мають бути насторожі, оскільки вона любить дорогі речі категорії люкс. Крузу слід тримати свій гаманець широко відкритим», – порадив олігарх, який заробив статки на алмазах і гірничодобувній промисловості.

За його словами, запекла трирічна битва за розлучення обійшлася йому у 150 мільйонів фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, що у свій 61-й день народження Том Круз заявив, що не має наміру йти на пенсію, і сказав, що його надихнув Гаррісон Форд, який продовжує знімати фільми навіть у 80 років. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: