Чоловік улюблениці Путіна бідкається, що зятю прийшла повістка

Шанувальники Валерії припускають, що вона планує чкурнути з сім’єю за кордон, щоб перечекати непрості часии
фото з відкритих джерел

Родича співачки Валерії Євгена можуть забрати на фронт

Російський продюсер та чоловік співачки-путіністки Валерії Йосип Пригожин побідкався в ефірі однієї з російських телепрограм, що його зятю Євгену Ткаченку прийшла повістка з воєнкомату.

Пригожин обурюється, мовляв, дочка тільки народила, онуку всього місяць, а тата вже забирають на фронт: «Моєму зятю, чоловікові моєї дочки, прийшла повістка. У них дитина народилася щойно». Але оскільки одна неповнолітня дитина – це не привід «відкосити» від армії, Євгена Ткаченка можуть таки призвати на службу.

Там часом, сама співачка Валерія, яка гаряче підтримує кремлівську політику, оголосила, що зупиняє свою концертну діяльність та переносить усі виступи на наступний рік. Ура-патріотка написала у своєму блозі у мережі, що ухвалила таке рішення після слів Путіна щодо часткової мобілізації.

«Ми живемо в іншій реальності, і я не можу змусити себе, забувши про все на світі, давати сольні концерти, тому хочу скасувати всі оголошені раніше і не поки що їх плануватиму на найближчий час», – написала Валерія.

Улюблена співачка Путіна додає, що наступний рік принесе людям «більше радості, миру та спокою». «Хочеться музикою дарувати свято, радість, веселощі, а за сьогоднішніх обставин, мені здається, це не дуже доречно. Так, звичайно, кожен повинен займатися своєю справою, я безумовно продовжуватиму співати, але сольні концерти хочу відкласти до кращих часів. Будуть ще у нашому з вами житті свята!»  – пафосно доповідає співачка.

Тим часом, шанувальники Валерії припускають, що вона планує чкурнути з сім’єю за кордон, щоб перечекати непрості часи. В Швейцарії живе старший син співачки, менший – в Москві. Хлопець – призовного віку. За кордоном співачка має нерухомість.

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: