Арестович прокоментував розмови про своє ймовірне президентство

Олексій Арестович з гумором розповів про три  головні загрози для України
фото з відкритих джерел

Радник Офісу президента України пошуткував, що він «головна загроза для України»

Радник Офісу президента України та відомий блогер Олексій Арестович на своїй сторінці в Інстаграм поділився постом дописувачки цієї соцмережі, у якому та назвала три головні загрози для України. Це, на її думку: ядерна зброя, вибух на ЗАЕС і Арестович – президент.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Олексій Арестович (@alexey.arestovich)

«Мільйон людей – охоплення на трансляції в Instagram щойно. Прийшли подивитися на загрозу номер один», – пожартував Арестович.

Раніше «Главком» писав, що Олексій Арестович на своїй сторінці в Фейсбук заявив, що Путін, як політик, не переживе наслідків, які спричинить гучна заява Алли Пугачової. Нагадаємо, співачка через соцмережі звернулася до Мін'юсту із заявою визнати її іноагентом. Напередодні цим статусом «удостоїли» її чоловіка Максима Галкіна.

«Найбільше мені подобається, як «українські блогери» – п#зюки з парою тисяч передплатників, голосно міркують на тему «Та хто така Пугачова?» – заявив Арестович. –Пугачова, дятли небесні, – це СРСР проти РФ. Це частина самоідентифікації тих, хто підтримував головні цілі війни, оголошені Путіним – відновлення СРСР Пугачова – це центр тяжіння дуже сірої країни під назвою «пізній СРСР», self made персона».

А ще раніше Арестович на своїй сторінці в соцмережі опублікував фотоколаж, на якому він разом із російським юристом Марком Фейгіним сидять за столиком в кавярні на Красній площі. А прислуговує їм прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков. «Через два-три місяці», – підписаний пост.

Підписники Арестовича відреагували на пост дотепними коментарями: «Тим часом Пушилін десь на кухні миє посуд, Скабєєва стоїть на трасі, а Соловйов лежить побитий під парканом Такий прогноз мене більш чим влаштовує», «Хіба піску можна довірити обслугу? А якщо яду підсилить в каву? Думаю, що далі вбиральні його не можна підпускати до людей. Всраний віник і ганчірка – ось його участь», «Краще через два-три тижні».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: