Чоловік блогерки-мільйонниці Трінчер прокоментував чутки про їх розлучення

Блогери заспокоїли шанувальників
фото з відкритих джерел

Блогери Анна Трінчер та Олександр Волошин побралася в кінці вересня

Чоловік зірки серіалу «Школа» та блогерки-мільйонниці Анни Трінчер вийшов на зв'язок із шанувальниками і прокоментував чутки про проблеми з дружиною. Після весілля подружжя якийсь час не виходило на зв'язок в соціальні мережі, через що серед фанів почали розповсюджуватися чутки про проблеми у їх сімейному житті.

Волошин оприлюднив в Інстаграм декілька сторіз, у яких посміявся із розмов про їх розлучення. «Тяжкий період... Принаймні ТікТок так каже», – пожартував Олександр.

«А у нас все ах#єнно! Скоро повернемося», – додав Волошин.

Раніше «Главком» писав, що блогер-мільйонниця Анна Трінчер та її хлопець, блогер Олександр Волошин одружилися в кінці вересня. Трінчер і Волошин вирішили не робити подію публічною – без пишного святкування пара розписалася в одному зі столичних рагсів. Пара поділилася у соцмережі, опублікувавши відео з розпису під їхній трек «Лише ти і я». У ролику новоспечене подружжя хвалиться своїми обручками.

Раніше виконавиця придбала для розпису вбрання жовтого кольору, алеце не дуже сподобалося її шанувальникам. Мовляв, не можна одягати жовте плаття на весілля, адже жовтий колір – до розлучення. Пізніше співачка все ж таки обрала білу сукню, яка гарно підкреслила витончену фігуру. Довершила весільний look довгими сережками, лаконічною укладкою та ніжним макіяжем. Олександр позував поруч з дружиною в чорному смокінгу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: