Блогерка-мільйонниця Анна Трінчер вийшла заміж (відео)

Без пишного святкування пара розписалася в одному зі столичних рагсів
фото з відкритих джерел

Трінчер і Волошин вирішили не робити подію публічною

Співачка та блогер-мільйонниця Анна Трінчер та її хлопець, блогер Олександр Волошин одружилися. Пара поділилася у соцмережі, опублікувавши відео з розпису під їхній трек «Лише ти і я». У ролику новоспечене подружжя хвалиться своїми обручками.

@annatrincher

 

♬ Лише ти і я - TikTok - Анна Тринчер & Voloshyn

Раніше виконавиця придбала для розпису вбрання жовтого кольору, алеце не дуже сподобалося її шанувальникам. Мовляв, не можна одягати жовте плаття на весілля, адже жовтий колір – до розлучення. Пізніше співачка все ж таки обрала білу сукню, яка гарно підкреслила витончену фігуру. Довершила весільний look довгими сережками, лаконічною укладкою та ніжним макіяжем. Олександр позував поруч з дружиною в чорному смокінгу.

Трінчер і Волошин вирішили не робити подію публічною – без пишного святкування пара розписалася в одному зі столичних рагсів. Про те, що Трінчер виходить заміж, стало відомо в листопаді 2021 року. Тоді співачка заявила, що її обранцем став Олександр, який зробив їй пропозицію у жовтні минулого року.

Анна зізналася, що пропозицію їй зробили на парковці ТРЦ. Там була величезна вантажівка, прикрашена лампочками, а в ній була співачка Jerry Heil. Ще тоді Співачка додала, що не бачить свого весілля у класичному стилі, і хоче чогось незвичайного. Схоже, війна змусила змінити свої плани.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: