Брюс Вілліс ледь не загинув на зйомках «Міцного горішка»

«Міцний горішок» став найкасовішим фільмом 1988 року
фото: кадр з кінофільму

Сцена була запланована на початку зйомок, щоб якщо щось піде не так, був час переробити роль

На знімальному майданчику «Міцного горішка» виконавець головної ролі Брюс Вілліс пережив смертельний ризик під час зйомок своєї першої великої сцени. Про це йдеться в книзі «Останні герої бойовиків: тріумфи, провали і чвари голлівудських королів кривавої бійні» авторства Ніка де Семліна, пише Daily Mail.

Фактично, сцена, де Вілліс знімався розстріляний вибухом у повітрі, була запланована на початку зйомок, щоб якщо щось піде не так, був час переробити роль.

Під час першого кадру, Віллісу наказали стрибнути з п'ятиповерхового гаража в подушку безпеки внизу.  

Семлієн написав, що коли Брюс це зробив, вибухнули великі пластикові мішки з бензином, випустивши вогняну кулю, яка підірвала Вілліса прямо до краю мішка.

«Коли я приземлився, всі підбігли до мене, і я думав, що вони скажуть: «Чудова робота! Молодець!». І що вони робили, так це перевіряли, чи живий я, тому що я ледь не стрибнув повз», – розповів Вілліс.

Інша частина книги «Міцний горішок» являє собою розповідь про напруженість на знімальному майданчику між Віллісом і режисером фільму Джоном Мактірнаном, який далі сказав, що з Брюсом було важко налагодити контакт.

Актор відчував, що гра більш емоційної зірки бойовиків була силою, яку він здатний принести у фільм, а Сильвестр Сталлоне, наприклад, не міг. Вілліс зайшов так далеко, що кинув пити, ходив на збори анонімних алкоголіків і включився в суворий режим тренувань, щоб підготуватися до ролі.

Читайте також: Шварценеггер зізнався, що думає про закінчення кар'єри друга – тяжкохворого Брюса Вілліса

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: