День друзів. Яких голлівудських зірок поєднала багаторічна дружба

9-го червня в Україні відзначають День друзів
фото з відкритих джерел

Дехто з голлівудських акторів став нерозлийводою з дитинства, хтось зустрів близьких по духу людей у студентські роки, інші ж – у зрілому віці, на кастингах та під час зйомок

9-го червня в Україні відзначають День друзів. Голлівуд теж має чимало прикладів дружби, перевіреної часом.

Дженніфер Еністон та Кортні Кокс

День друзів. Яких голлівудських зірок поєднала багаторічна дружба фото 1

Серіал «Друзі» зробив із Дженніфер Еністон та Кортні Кокс найкращих подруг  у реальному житті. Дженніфер, як відомо, стала хрещеною мамою єдиної дочки Кортні. Нині жінки продовжують підтримувати одна одну. 

Бред Пітт і Джордж Клуні

День друзів. Яких голлівудських зірок поєднала багаторічна дружба фото 2

На знімальному майданчику розпочалася дружба Бреда Пітта і Джорджа Клуні. Актори легко співпрацювали під час зйомок «11 друзів Оушена», а згодом перенесли тісне спілкування у реальне життя. Як відомо, Клуні з Піттом інколи катаються на мотоциклах, ходять в гості й дуже багато кепкують один з одного. Бред навіть якось сказав, що Джордж – це «його версія найсексуальнішого чоловіка світу».

Вікторія Бекхем і Єва Лонгорія

День друзів. Яких голлівудських зірок поєднала багаторічна дружба фото 3

Дизайнерка та колишня співачка Вікторія Бекхем знайшла спільну мову з акторкою Євою Лонгорією. Бекхем зшила для подруги весільну сукню у 2016-му, а актриса похрестила наймолодшу з дітей Бекхемів.

Леонардо ДіКапріо і Тобі Макгвайр

День друзів. Яких голлівудських зірок поєднала багаторічна дружба фото 4

Ще юнаками майбутні зірки познайомилися на кастингу, де хотіли отримати одну роль. Ця ситуація їх зблизила. Хлопці домовились, що в майбутньому будуть допомагати один одному досягти успіху в кіно. Наразі дружба з Макгвайром дуже міцна, їх часто можна побачити разом на вечірках та в повсякденному житті.

Сальма Хаєк та Пенелопа Крус

День друзів. Яких голлівудських зірок поєднала багаторічна дружба фото 5

Дружба мексиканки Сальми Хаєк та іспанки Пенелопи Крус почалася зі сценарію їхнього спільного фільму «Бандитки» у 2006-му, відтоді їх називають сестрами.

Вуді Гаррельсон та Метью Макконахі

День друзів. Яких голлівудських зірок поєднала багаторічна дружба фото 6

Серіал «Справжній детектив» поклав початок дружбі акторів Вуді Гаррельсона та Метью Макконахі. Про своє знайомство з Гаррельсоном у 1997-му Макконахі згадує з посмішкою: «Там точно не обійшлося без текіли».

Дрю Беррімор та Камерон Діаз

День друзів. Яких голлівудських зірок поєднала багаторічна дружба фото 7

Без Дрю Беррімор та Камерон Діаз у 90-х не обходилась жодна вечірка. Дівчата стали подругами ще зовсім юнками, які будували власні кар’єри у кіно. Дружба з Беррімор допомогла Діаз отримати роль у культовому фільмі «Янголи Чарлі».

Сара Мішель Геллар та Шеннен Догерті

День друзів. Яких голлівудських зірок поєднала багаторічна дружба фото 8

Акторки Сара Мішель Геллар та Шеннен Догерті у 90-х були улюбленицями мільйонів завдяки серіалам «Баффі переможниця вампірів» та «Беверлі-Хіллз». Вони мали багато спільних знайомих та проводили час разом. Особливо цінною їхня дружба виглядає на тлі невтішної боротьби Догерті з раком.

Бен Аффлек і Метт Деймон

День друзів. Яких голлівудських зірок поєднала багаторічна дружба фото 9

Бен Аффлек і Метт Деймон почали дружити ще в дитинстві, хлопці жили поруч. Згодом творча діяльність склалась так, що чоловіки почали часто виходити разом на сцену, підтримували один одного у різних життєвих та робочих ситуаціях.

Читайте також: В Київ прибув ще один легендарний голлівудський актор

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: