Леся Нікітюк заспівала в дуеті з Павликом: до чого тут Арестович

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Спільне виконання пісні співак виклав на своїй сторінці в соцмережі

Телеведуча Леся Нікітюк на зйомках нового розважального телешоу Нового каналу, в якому стала ведучою, запропонувала одному з гостей – співаку Віктору Павлику разом виконати його популярний трек «Ні обіцянок, ні пробачень». Однак співачка трошки змінила текст композиції, додавши відомий вираз Арестовича.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Віктор Павлік (@viktorpavlik)

Нікітюк запропонувала Павлику заспівати оновлений трек «Ні обіцянок, ні пробачень» – замість «іще два тижні, і запалає» співати «іще два-три тижні», як любив заспокоювати на початку повномасштабного вторгнення українців Арестович. «І на концертах так робіть. Я вам кажу, порвете зал. Ви і так його рвете», – порадила телеведуча співаку. Схоже ідея Павлику сподобалася – спільне виконання пісні він виклав на своїй сторінці в соцмережі.

Раніше дружина співака Віктора Павлика Катерина Репяхова на своїй сторінці в соцмережі розповіла, чим закінчився її гучний скандал із колишньою музиканта – Ларисою Созаєвою.

Нагадаємо, Катерина виграла судову справу проти колишньої дружини артиста. Скандал між дружинами співака – нинішньою Катериною Репяховою та колишньою Ларисою Созаєвою розгорівся, через нібито систематичні образи. Репяхова опублікувала у своєму Інстаграмі копії підтверджуючих скринів повідомлень з акаунтів у соцмережах, а також копії публікацій у ЗМІ, де Созаєва невтішно відгукувалася про теперішню родину Павлика. За словами Репяхової, вона відсудила у Созаєвої 8 тис. грн. Грошей, як запевнила Реп'яхова, вона не отримала: «Гроші не повернула, але ображати перестала – це вже добре». 

Також Репяхова розповіла, чим закінчилася історія з судом по столичній квартирі, яку артист не міг поділити з попередньою дружиною. Блогерка каже, що житло розділили навпіл. Частину квартири переписали на колишню співака, а другу – продали на користь Павлика.

Читайте також: Alyona Alyona показала, як виглядала до того, як стала співачкою

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: