Названо ім'я найкрасивішого чоловіка у світі

За словами фахівця, трохи занижений бал актор отримав через ніс, який визнали неідеальним
фото з відкритих джерел

Реге-Жан Пейдж – актор, який відомий завдяки ролі в гучному телесеріалі «Бріджертони»

Британський актор Реге-Жан Пейдж названий найкрасивішим чоловіком у світі. Про це повідомляє видання Metro з посиланням на керівника центру косметичної та пластичної хірургії у Лондоні Джуліана Де Сільву.

«Реге здобув перемогу завдяки своєму класично красивому обличчю та чудовим карим очам. Його губи ідеальної форми також здобули високу оцінку», – зазначив Де Сільва і підкреслив, що актор ідеальний на 93,65%. Медик використав спеціальні комп'ютерні технології, щоб визначити найкрасивішого чоловіка у світі з найбільш пропорційним класичним обличчям.

Втім, навіть Пейдж не є ідеальним. За словами фахівця, трохи занижений бал актор отримав через ніс, який визнали неідеальним. Додамо, що за 34-річним британцем розташувалися австралійський актор Кріс Хемсворт, його американський колега Майкл Бі Джордан і співак Гаррі Стайлс.

Реге-Жан Пейдж – актор театру та кіно. Здобув популярність завдяки ролі герцога Гастінгса в гучному телесеріалі «Бріджертони», за яку він був номінований на премію Гільдії кіноакторів США у категорії «Найкращий актор у драматичному серіалі».

Раніше «Главком» писав, що зірку серіалу «Вбиваючи Єву», британську актрису Джоді Комер визнали найкрасивішою жінкою у світі. Джоді посіла перше місце у рейтингу, складеному тим самим доктором Джуліаном Де Сільва. Відомий пластичний хірург вже не перший рік складає подібний рейтинг. Експерт вираховує зразкову красу, виходячи з математичної пропорції, виведеної древніми греками.

Читайте також: Піке виклав фото з пасією, через яку розлучився з Шакірою: але щось пішло не так

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: