Британський радіоведучий помер під час прямого ефіру

Радіоведучий Тім Гоф
фото з відкритих джерел

Прямий ефір Тім вів зі свого будинку і під час роботи раптово знепритомнів

Британський радіоведучий Тім Гоф помер під час прямого ранкового ефіру на GenX Radio. Про це повідомляють на сторінці радіостанції у Facebook. Журналісту було 55 років.

Про причини смерті не повідомляється, але, за припущеннями місцевих ЗМІ, це сталося через серцевий напад. Прямий ефір Тім вів зі свого будинку і під час роботи раптово знепритомнів. Радіостанція вже відреагувала на трагічну новину: «З важким серцем повідомляємо, що наш дорогий друг і ведучий ранкового ефіру Тім Гоф помер сьогодні вранці».

Відомо, що Гоф виріс у селі неподалік Бері-Сент-Едмундс, Саффолк. Свою кар’єру радіоведучого він розпочав у 1986 році – тоді він почав працювати на станції Radio Orwell.

Раніше «Главком» писав, що в Парижі раптово помер популярний співак Майкл Бенджамін. У 41-річного гаїтянського музиканта сталася зупинка серця прямо під час концерту в Accor Arena. Mikaben (сценічний псевдонім співака) виступав разом із відомим гуртом Carimi.

«Сьогодні гаїтянська спільнота втратила легенду», «Спочивай зі світом Король Мікабен. Пішов надто рано», «З важким серцем ми починаємо усвідомлювати, що гаїтянська спільнота в усьому світі втратила одного зі своїх люблячих і талановитих креативників! Міка подарувала Гаїті найкрасивішу музику! Ти був дивовижним талантом та другом, завжди підтримував нас і нашу роботу», «Ou Pati була останньою піснею, яку ви виконали на одній із найбільших сцен у світі в один із найзнакових моментів в історії музики Гаїті. Ви залишили все на цій сцені і пішли від нас із усмішкою на обличчі», – написали шанувальники Мікабена.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: