Український телеканал вирізав виступ Віри Брежнєвої на новорічному концерті

фото з відкритих джерел

На концерті артистка презентувала свою україномовну пісню «Дякую»

Канал «1+1 Україна» вирізав з ефіру виступ Віри Брежнєвої, яка зараз виступає під псевдонімом Vera на новорічному концерті «Музична платформа», який транслювали 31 грудня та 1 січня. Про це інформує «Музвар».

На сцені тоді виступило чимало українських зірок: Дмитро Монатік, Віталій Козловський та Віра Брежнєва. Утім, в мережі повідомляють, що її виступ не показали по ТБ.

«Заради їхнього повернення телебачення не готове втрачати рейтинги: у телеверсії «Музичної платформи», яку у новорічну ніч та 1 січня транслював «1+1 Україна», вирізали виступ Vera aka Віри Брежнєвої. Наразі це не дивно – телеканалам вистачає скандалів з їхніми «стандартними проєктами», аби вигрібати ще й за музичних «гостей»,
– припустив «Музвар».

На концерті артистка презентувала свою україномовну пісню «Дякую». Зйомка цього концерту відбулася в листопаді 2023. Брежнєва не була заявлена на афіші. Це був її перший виступ в Україні після початку повномасштабної війни.

Раніше повідомлялося, що українська співачка Віра Брежнєва вперше прокоментувала розрив із своїм ексчоловіком, продюсером Костянтином Меладзе.

Брежнєва попросила поважати рішення колишнього подружжя. Виконавиця сказала, що вони з Меладзе цінують приватність і хочуть залишити це між ними. За її словами, у соцмережах можна побачити «чимало спекулятивних тем» щодо зіркового розлучення, однак колишні чоловік та дружина бажають не коментувати ситуацію. Віра Брежнєва каже, що вони поважають один одного і просять усіх поважати їхнє рішення.

Нагадаємо, Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе жили в шлюбі від жовтня 2015 року. Влітку 2022 року почали ширитися чутки, що знамените подружжя розлучилося. Подейкували, що причиною цього стали різні погляди на війну в Україні. Якщо ж Брежнєва засудила російське вторгнення та зайнялася волонтерством, то Меладзе обрав мовчання.

До слова, Віра Брєжнєва повернулася до Києва у липні 2023 року.

Раніше ЗМІ знайшли елітний будинок, який Меладзе та Брежнєва продають під Москвою. Величезний триповерховий будинок площею 700 квадратних метрів, що розташований в елітному селищі, з'явився на одному з сайтів з продажу нерухомості. Про власників не йдеться, але в інтер'єрах вгадується колишнє гніздечко продюсера та екссолістки гурту «ВІА Гра».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: