Бред Пітт відсвяткував день народження з красунею, яка молодша від нього на 30 років

Інес де Рамон 29 років
фото з відкритих джерел

День народження Інес де Рамон припадає наступного дня після Пітта

Чутки про те, що голлівудська зірка Бред Пітт зустрічається з ефектною брюнеткою Інес де Рамон, нарешті отримали підтвердження. Джерела з оточення артиста розповіли: свій день народження Пітт відсвяткував разом із новою подругою. Обранка Бреда молодша за нього рівно на 30 років. Але така різниця у віці анітрохи не бентежить пару.

Інес де Рамон 29 років, причому її день народження припадає наступного дня після Пітта. Вона працює тренером зі здорового способу життя – стежить за харчуванням та навантаженнями мешканців каліфорнійських пагорбів. До тусовки знаменитостей вона потрапила завдяки своєму шлюбу. У 2018 році вона вийшла заміж за актора «Щоденників вампіра» Пола Уеслі, але незабаром із зірковим чоловіком розлучилася.

«Бред та Інес зараз офіційно зустрічаються, їм дуже подобається суспільство одне одного, і вони чудово проводять час», – повідомив інсайдер порталу USWeekly.

Раніше «Главком» писав, що Бреда Пітта зняли журналісти Daily Mail на концерті Боно в Лос-Анджелесі разом із Інес де Рамон. На ексклюзивних фото видання видно, що вони тримаються за руки та обіймаються.

Інсайдери повідомляли про те, що Пітт прагне приховувати свої романи на тлі напружених стосунків із колишньою дружиною Анджеліною Джолі. Актор побоюється, що чутки про його новий роман можуть роздратувати Анджеліну і йому буде складніше бачитися з дітьми.

Читайте також: Брук Шилдс розповіла, як знімалася оголеною у «Блакитній лагуні», коли їй було 14 років

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: