Нарешті стало відомо, з ким зустрічається Бред Пітт

Про особисте життя Бреда Пітта відомо мало
фото з відкритих джерел

Бреда Пітта зняли з новою дівчиною на концерті Боно

Голлівудського актора Бреда Пітта зняли журналісти Daily Mail на концерті Боно в Лос-Анджелесі разом із передбачуваною новою коханою Інес де Рамон. На ексклюзивних фото видання видно, що вони тримаються за руки та обіймаються.

Як зазначили журналісти видання, актор познайомив дівчину зі своїми друзями – Ренді Гербером та Сінді Кроуфорд, Шоном Пенном та Віві Нево.

Інес де Рамон 29 років, причому її день народження припадає наступного дня після Пітта  – 19 грудня). Вона працює тренером зі здорового способу життя – стежить за харчуванням та навантаженнями мешканців каліфорнійських пагорбів. До тусовки знаменитостей вона потрапила завдяки своєму шлюбу. У 2018 році вона вийшла заміж за актора «Щоденників вампіра» Пола Уеслі, але незабаром із зірковим чоловіком розлучилася.

Про особисте життя Бреда Пітта відомо мало. Після його розставання з Анджеліною Джолі у 2016 році у пресі періодично з'являється інформація про його романи. У 2019 році його пов'язували з актрисою Алією Шокат, проте інсайдер Us Weekly заявив, що їхні стосунки були лише дружніми. Потім Пітту приписували романтичні стосунки з моделлю Ніколь Потуральською, але у жовтні 2020 року вони розлучилися. А нещодавно інсайдери повідомляли про його роман із моделлю Емілі Ратаковські, проте ці чутки не підтвердилися. В мережі з'явилася інформація про те, що насправді модель зустрічається з коміком Пітом Девідсоном, який відомий своїми численними романами з голлівудськими зірками і нещодавно розлучився з Кім Кардаш'ян.

Крім того, раніше інсайдери повідомляли про те, що Пітт прагне приховувати свої романи на тлі напружених стосунків із колишньою дружиною Анджеліною Джолі. На думку інсайдера, Пітт побоюється, що чутки про його новий роман можуть роздратувати Анджеліну і йому буде складніше бачитися з дітьми.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: